MaffiaBaas.nl nieuws Maffia game
vanaf ronde 44

Op maffiabaas.nl is het vanaf ronde 44 niet meer toegestaan om meer dan 2 accounts in bezit te hebben. 

Het 2e account dient alleen gebruikt te worden voor eventuele spionagedoeleinden aangaande een andere familie 

dan de familie van je hoofdaccount en of extra te klikken voor een andere familie om die familie te helpen. 

 

Tevens mag het 2de account niet gebruikt worden om:

 

* Geld te sluizen op welke manier dan ook

* Je hoofd of 2e account killen

* Most Wanted punten ontvangen en of geven

* Respectpunten ontvangen en of geven 

* Per speler mag je 1 object bezitten

* Je 2e account mag de aanmeldbonus niet aan je hoofdaccount geven

* Het voorbereiden/voorschieten voor een kill

* GM deelname met je hoofd is tevens voor je 2e account uitgesloten

 

Mocht er een overtreding geconstateerd worden zal de crew een sanctie uitdelen in de vorm van verwijdering, reset of andere vormen waarbij 

de overtreder gestraft zal worden, dit ter beoordeling van de crew waarbij er geen enkele vorm van discussie en of tekst en uitleg gegeven zal worden.

 

Tevens krijgt het reglement een toevoeging:

 

Maffiabaas zal geen compensatie verlenen/bieden aan spelers vanwege storingen ten gevolge van Wifi uitval, al dan niet veroorzaakt door de provider en/of andere oorzaken. Ook zal geen compensatie plaatsvinden wanneer er sprake is van vertragingen op de site ten gevolge van het maken van een back up, stoomuitval, overbelasting, serverproblemen en andere zaken die dit kunnen beinvloeden.

Het staat de Admin echter geheel vrij om hier soepel mee om te gaan, dit ter beoordeling van de Crew zelf.

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 13-01-2017 om 19:12u.

Er zijn 3 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Reset en verhuizing

Vrijdag 13 januari zal er wederom een reset plaatsvinden waarbij het deze keer niet zo snel als normaliter zal gaan. We gaan namelijk nu daadwerkelijk verhuizen omdat dit niet alleen nog nodig was maar de huidige server kan het bijna niet meer aan. Los van de migratie naar een nieuwe server zal ook de domeinnaam verhuizen en juist dit is voor ons redelijke verrassing hoe lang dat in zijn werk neemt. Het ligt namelijk NIET in onze handen hoe snel het proces van verhuizen van de ene aanbieder naar de andere aanbieder verloopt. Dit zit hem tussen de bedrijven. Normaal gesproken zou dit binnen 2-3 dagen afgerond moeten zijn. In het slechtste geval een week. Dat wordt dus "duim draaien".

 

Om op de hoogte gehouden te kunnen worden door ons is het van belang (mocht je dit nog niet doen)om ons op facebook te volgen (https://www.facebook.com/maffiabaas/) Via deze pagina geven wij een actuele stand van zaken.

 

Excuses voor het ongemak!

 

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 04-01-2017 om 20:45u.

Er zijn 26 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Account beperking (vanaf ronde 44)

Zoals jullie al hebben kunnen lezen in Preview ronde 45 gaat er een halt geroepen worden aan het aantal accounts welke je in je bezit hebt. Dit houdt in dat je vanaf RONDE 44 met 2 accounts mag spelen en dat je ook maar 2 accounts in je bezit mag hebben. Indien je met meerdere fam. leden op hetzelfde i.p. adres zit zul je dit moeten aanvragen. Gezien het gegeven dat de mailserver nog niet werkt kan het zijn dat als je je account verwijdert dat je hier geen bericht over ontvangt. Mocht dit zo zijn gelieve een HD ticket hiervoor aan te maken. Mocht je ook niet meer weten welke accounts je geregistreerd hebt kun je ook dit aanvragen via de HD. 

 

Vanaf RONDE 44 zal er ook streng en resoluut gecontroleerd worden. We gaan hier een helder en duidelijk beleid in voeren! Wat inhoudt dat als je vind dat je de regels moet overtreden:

 

1e Sanctie is een waarschuwing

2e Sanctie is een reset van je hoofdaccount

3e Sanctie is een spelban

 

We gaan hier zeer direct mee om! Vandaar ook dat wij met deze verandering nu al komen om jullie niet alleen hiervan tijdig op de hoogte te stellen maar ook om ze nu al te verwijderen indien je ze toch niet gebruikt. 

 

Vanaf RONDE 44  zullen we ook niet meer toestaan dat je met je 2e account in 1 familie plaats neemt en je 2e account met je hoofdaccount laat spelen in MB als voorbeeld noemende de GM's.

 

Vanaf RONDE 44  Zullen we het dan ook niet meer toestaan om op het forum met een dubbeltje te reageren als je met één van de 2 accounts een mute hebt op dezelfde topic om je "gram" te halen. Indien je dit wel nodig vind krijgt dat account ook direct een mute zonder verdere uitleg.

 

 

Voor ALLE DUIDELIJKHEID deze regelverandering geeft GEEN discussiemogelijkheid. Deze beslissing is genomen door de admins/mods in het belang van Maffiabaas. 

 

 

Mocht je vragen hebben omtrent dit topic kun je deze enkel via de Helpdesk laten lopen!

 

 

Verdere info aangaande dit topic volgt!

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 20-11-2016 om 20:49u.

Er zijn 72 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Prijzen ronde 43

Voor deze ronde zijn er waardebonnen op te halen voor onderstaande categorieën. Mocht je een waardebon met euro prijs winnen kun je deze in de shop Zoek Je Winkel i.o.v. met het bestuur gebruiken maar volledig zelf bepalen wat je er voor wilt hebben. De waardebonnen met CC's mag je of zelf gebruiken of weggeven. Ook dit dien je in overleg met het bestuur af te stemmen. Welke categorieën kennen welke prijzen? Specialisatie Gothfather/Lady in Crime en Specialisatie Drugsbaron/Drugsbarones

 

1e plaats

 

 

2e plaats

 

 

3e plaats

 

 

4e plaats 


5e plaats

 

 

De volgende categorieën;

 

* Ervaringspunten

* Missielijn 1

* Missielijn 2

* Respectpunten

 

Krijgen voor plaats 1 tot en met 3 de volgende waardebon

 

 

 

 

 

De winnende familie krijgt elk familielid

 

 

 

Wij wensen jullie veel spelplezier toe en dat er de nodige fun te beleven valt!

 

n.b.Prijzen anders dan CC prijzen worden gedurende de volgende ronde afgehandeld

 

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 12-11-2016 om 02:01u.

Er zijn 0 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Online Winkel (Al meer dan 1400 winkels)

Beste spelers van Maffiabaas,

 

Ondertussen wordt er achter de schermen hard gewerkt aan het repareren van Maffiabaas! Met de Halloween actie wilden we ook voor de schermen laten merken dat er weer beweging in zit.

 

Om Maffiabaas in zijn ontwikkeling vooruit te helpen is er een winkel verzonnen welke op affiliatebasis werkt. Wat houdt dat in? Je bezoekt de winkel en zoekt je winkel uit waar je een aankoop wilt doen en koopt datgene wat je wilde kopen. Het kost je niets meer als via de shop je aankoop te doen. Voor Maffiabaas blijft er echter wel wat over namelijk een % van je aankoop krijgt Maffiabaas gestort. Op deze manier steun je Maffiabaas ook ondanks het je niets meer kost. Een mooie manier toch? Op dit moment zitten er ruim 250 winkels in en dat worden er alle dagen meer. Een aantal grote winkels als Mediamarkt, Wehkamp en Bol.com zitten er ook aan te komen. Ons doel is voor het einde van het jaar er 2000 te kunnen aanbieden. 

 

Maffiabaas heeft dan ook een verzoek aan je:

 

* Zou je zo vriendelijk willen zijn de shop via facebook te liken en deze op je eigen tijdlijn of van een groep op FB door te posten? Voor elke door posting die je met link doorstuurt aan Capo_Di_Tuti_Ca ontvang je 10CC en een respectpunt van hem! Deze actie loopt door tot en met einde van deze ronde!

 

* Als we het aan je mogen vragen.... Mocht je in de decembermaand je aankopen online doen zou je dit dan via onze winkel willen doen? Nogmaals het kost je NIETS extra's als enkel de moeite nemen om.........via de shop deze winkel te bezoeken.

 

Laten we met elkaar de winkel bekend maken op Facebook en eens ondervinden welke kracht hier daadwerkelijk aanwezig is!Je kan de winkel rechts bovenin Maffiabaas vinden in de menubalk. Let wel deze is niet via de standaard template te vinden. Elk andere template wel

 

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 29-10-2016 om 20:44u.

Er is 1 reactie op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Preview ronde 45

* Aangepaste versie van de Coke komt terug in ronde 45.
* B*itches (wordt in ronde 45 gelanceerd)

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 25-10-2016 om 20:55u.

Er zijn 39 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game

Om de overige nieuwspagina's te bekijken dien je in te loggen!