MaffiaBaas.nl nieuws Maffia game
Vacature promotie/actie team

Gezocht!

 

Zoals al is aangekondigd gaat er een nieuw team binnen de crew komen. Het promotie/actie team. Dit team is gericht op leuke acties en promoties om maffiabaas weer wat meer op de kaart te zetten.

 

Heb jij een leuke, verfrissende, inspirerende kijk op MaffiaBaas.nl en ben je bereid om je ideeën en mening samen te delen en hierbij MaffiaBaas.nl te helpen. Meld je dan nu aan! 

 

Er wordt van je verwacht dat:

  • Je het spel langer dan 2 rondes speelt, zodat je ook weet wat verbeteringen kunnen zijn.
  • Je de Nederlandse taal goed beheerst.
  • Je actief meedenkt binnen het promotie/actie team.

 

Dus, lijkt het je leuk om mee te werken binnen het promotie/actie team? Meld je dan aan door een reactie in dit topic te posten, of door een bericht naar één van de moderators te sturen.
Laat in je post of in je bericht weten wie je bent, hou oud je bent, waarom het je leuk lijkt om mee te denken en laat ook even weten of je aan de voorwaarden voldoet. 

 

De sollicitatie zal lopen tot woensdag 15 juli 14:00.

 

De moderators en Bobby zullen overleggen en vervolgens zal er gekeken worden naar wie het team komt versterken.

Door Angelina_Jolie op 12-07-2015 om 23:24u.

Er zijn 16 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Preview ronde 36: Big change!

 

Preview ronde 36: Big change!

Het is dan eindelijk zo ver. Iedereen wachten op het moment tot er iets ging gebeuren. Wanneer zou er nou nieuw leven op maffiabaas komen. Is dit het einde? Of een nieuw begin?

 

Voorstellen:

In ronde 36 zal Bobby. Zich voegen bij maffiabaas als Admin. Maar niet alleen als Admin. Bobby zal zich niet alleen bezig houden met het inbouwen van update's. Ook zal hij zich bemoeien met nieuwe ideeën. En zich zelf regelmatig op het forum laten zien.

 

Wie is Bobby & wat kan maffiabaas verwachten?:

Ik ben Bobby. Ik programmeer in mijn vrije tijd. En run een eigen bedrijf. Programmeren doe ik vooral omdat ik het gewoon leuk vind. Je bent namelijk nooit met hetzelfde bezig.

 

Maffiabaas is voor mij een spel wat ik in het verleden ook zelf heb gespeeld. En ik ken maffiabaas dus wel redelijk goed. Mijn plannen zijn om maffiabaas er weer boven op te krijgen. Meer spelers. Meer actie. Meer plezier. Meer gezelligheid.

 

Update's:

Helaas zal maffiabaas deze ronde niet veel update's krijgen. Maar...


Chat:

De chat zal volgende ronde te vinden zijn op de index pagina. Net zoals het profiel. En de wachttijden. De chat zal verschuifbaar zijn en als je hem dus niet wilt gebruiken kun je hem naar beneden verplaatsen.

 

Forum:

Het forum zal in ronde 36 helemaal worden opgeschoond. Alle oude topics/berichten zullen verwijderd worden. Enkel topics die nog van belang zijn zullen overblijven.

 

Ideeën:

In ronde 36 gaat er gekeken worden naar ideeën. Wat moet er gebeuren. Wat kunnen we inbouwen. Heb jij dus ideeën of wat zou jij graag anders willen zien? Dan kun je hierover gewoon een topic starten of een bericht richting de crew.

 

Aangezien het forum word opgeschoond zullen sommige ideeën niet meer vindbaar zijn. Alles wat wordt verwijderd. Maar we zullen van het forum wel een back-up maken. Om zo altijd nog informatie voor nieuwe update's te verkrijgen.

 

Crew:

In ronde 36 zal er een nieuwe crew worden samen gesteld. Er zullen nieuwe plaatsen vrij komen. Hier over zal later meer informatie komen!

 

Poll:

Ook is er een nieuwe poll beschikbaar. Wanneer moet volgens jou ronde 37 beginnen. Hoe lang moet die ronde duren? Poll: Poll

 

Ik wens alle spelers voor ronde 36 alvast een goede start toe!

Bobby

Door Bobby op 05-07-2015 om 15:15u.

Er zijn 30 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Nationale Herdenking

Op 4 mei vindt de Nationale Herdenking plaats. Dan is Nederland om 20.00 uur twee minuten stil. Tijdens deze 2 minuten stilte zal het niet mogelijk zijn om (familie) aanvallen uit te voeren!
 
Tijdens de Nationale Herdenking herdenken we allen (burgers en militairen) die in het Koninkrijk der Nederlanden of waar ook ter wereld zijn omgekomen sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog, in oorlogssituaties en bij vredesoperaties.

Door Angelina_Jolie op 04-05-2015 om 11:55u.

Er zijn 9 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Nieuwe Ronde, Nieuwe Kansen

Beste Leden,

 

Nu begrijp ik zeker dat er onder jullie allen(ook de vrijwillige crewleden) een hoop ergernissen zijn ontstaan de afgelopen paar ronden.

 

Ik kan het niet mooier maken dan dat het is, dat werkt niet! Ik kan mijzelf blijven herhalen op het feit dat er te weinig manuren ingaan van de 3 admin's en dat dit er voor zorgt dat wij jullie de afgelopen ronden gedeeltelijk tot geheel hebben moeten teleurstellen.. Maar dit weten jullie ondertussen ook en dat veranderd het gevoel niet voor jullie!

 

Nu hoop ik dat jullie kunnen begrijpen dat ik achter de schermen zoveel mogelijk bezig ben de "zooi" op te ruimen zodat het scripttechnisch weer goed in elkaar steekt zonder een grote hoeveelheid aan bugs en dat dit een berg met tijd kost!

 

Groeten,

Lars


ACTIE!!

 

Er zal een tijdelijke actie op cc bestellingen zijn van 20%, deze zal eindigen op woensdag 15 April rond 20:00!!


Door Lars op 11-04-2015 om 14:14u.

Er zijn 5 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Preview ronde 35

Preview ronde 35


Vrijdag 10 april 2015 zal om 20.00 uur ronde 34 afgesloten worden en ronde 35 zal zo snel mogelijk van start gaan.Ronde 35 zal eindigen op 10-07-2015.


Helaas is de preview erg laat, maar hierbij toch een preview met helaas weinig nieuws.. Dit was jullie al opgemerkt en we begrijpen heel goed dat jullie dit allemaal erg jammer vinden. Ook wij vinden dat er iets moet veranderen, maar de situatie is nog niet veranderd. Koen is nog steeds veel afwezig en ook Tjerco heeft erg weinig tijd. Dit betekent dat Lars er grotendeels alleen voor staat en in die tijd de tickets moet afhandelen en bugjes moet oplossen.

 

We hopen dat er z.s.m. een verandering komt in deze situatie, maar kunnen hier helaas geen enkele uitspraak over doen.

Door Angelina_Jolie op 10-04-2015 om 13:17u.

Er zijn 17 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Zomertijd: Let op met bescherming en veilig

Een echte winter hebben we natuurlijk niet gekend maar toch gaan we weer naar de zomertijd komende nacht. Met andere woorden, de tijd gaat een uur vooruit!

Wanneer? Wat? Hoe?

In de nacht van zaterdag 28 maart op zondag 29 maart, zal om 02:00:00 de klok naar 03:00:00 gezet worden. Het uur tussen 02:00:00 en 03:00:00 bestaat dus niet.

Wat betekent dit voor MaffiaBaas?

Niet zo veel. De server zal net als iedereen dit uurtje overslaan. Hier dien je echter wel rekening mee te houden met het kopen van bescherming.

Hoe moet ik dan rekenen?

Koop je vóór 29 maart 02:00u bescherming, zul je een uurtje minder moeten kopen, om te voorkomen dat je een uur te veel koopt. Wil je op 28 maart om 22:00u bescherming tot 10:00u? Dat zou normaal 12 uur zijn, maar dit keer dus 11 uur.

De makkelijkste manier om te zien of je genoeg bescherming gekocht hebt, en tot hoe laat je precies bescherming hebt, is om de datum en tijd te controleren zodra je bescherming gekocht hebt in de beschermingsshop in Rome.

Bij het onderstaande veld in de beschermingsshop staat namelijk altijd de juiste datum en tijd aangegeven:

Bescherming Bescherming: 29-03/ 10:00u


De juiste datum en tijd is overigens ook altijd op de indexpagina te vinden bij het veld:

Bescherming: 1 uur (29-03 / 10:00u)


Overigens geldt het bovenstaande ook natuurlijk ook voor het aantal uur veilig!

Door Lars op 28-03-2015 om 15:44u.

Er zijn 0 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game

Om de overige nieuwspagina's te bekijken dien je in te loggen!