MaffiaBaas.nl nieuws Maffia game
GOED NIEUWSZe doen het weer!!!

De koersen van de drugs en de aandelen zijn weer zichtbaar!!!


HANDELEN MAAR!!!

Door MissLG op 25-03-2017 om 19:26u.

Er zijn 6 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Er komt een nieuwe admin bij

Beste spelers,

 

Gisteren heb ik besloten om een moderator te bevorderen tot Admin. Bij deze feliciteren wij namens de gehele crew Amosjar met deze promotie!

 

Mvg Capo

 

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 21-03-2017 om 19:00u.

Er zijn 13 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Nieuwe ronde

 

Vanavond om 20.00 uur sluiten we de huidige ronde en zal omstreeks 22.00 uur de nieuwe ronde gestart worden. Zoals jullie gemerkt hebben is de snelheid verbeterd echter zijn we er nog niet. Aankomende week zullen er diverse zaken op de server veranderd/vernieuwd worden om de benodigde snelheid te halen. Wat spannend gaat worden is de reset. Immers we hebben het nodige eraan verandert maar hebben het niet kunnen testen. Dus dat wordt weer duimen of dat de veranderingen voldoende waren.

 

Uiteraard zijn wij ondertussen bereikbaar op facebook

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 10-03-2017 om 12:27u.

Er zijn 32 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Wij zoeken promo gangsters

De aankomende 2 tot 3 rondes zetten wij ons DT even on hold. Vanwaar? Er liggen zoveel uitgewerkte plannen dat we er zeker 3 maanden mee vooruit kunnen en kiezen nu voor een 3-tal strategieën:

 

1) Huidige issues oplossen en MaffiaBaas verbeteren naar de toekomst

2) Werven oude en nieuwe spelers en het attractiever maken van de rondes

3) Het klaar zetten en testen van de nieuwe toernooien site

 

Voor de aankomende rondes zijn wij op zoek naar spelers die Social Media zelf gebruiken en of het willen leren om elke dag hierop meerdere posts te maken. Ook hebben we spelers nodig die willen bijdragen aan het verzamelen van alle teksten op MaffiaBaas zodat we deze kunnen laten vertalen en op die manier ook internationaal aan de weg kunnen timmeren.

 

Voorwaarden:

 

We hebben er niet zo heel veel maar wel een dat je met de tijd die je hebt deze wilt gebruiken om MaffiaBaas te promoten en daarvoor ook in de Crew Familie plaats neemt. De stilstand van de ronde heeft heel duidelijk aangetoond dat we met Social Media nog heel veel kunnen bereiken.

 

Om de teksten te verzamelen is niet zo heel veel nodig als geduld, handigheid met kladblok/notepad en de mail

 

Mocht je verdere vragen hebben hoor ik deze graag via Capo_Di_Tuti_Ca

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 27-02-2017 om 21:13u.

Er zijn 0 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Together is better than alone

Een aantal spelers hebben via Social Media en private messages ons gevraagd of zij kunnen bijdragen/helpen in het spel MaffiaBaas. Hetzij financieel en of in prijzen voor de game.

 

Dit waarderen wij uiteraard bijzonder maar we willen dat niet doen in de vorm van "handje ophouden" en ook hebben we bewust gekozen om MaffiaBaas nu stelselmatig te verbeteren. Hierbij vinden we het gepast om een stapje terug te doen. Niet leuk misschien maar wel nodig om met beide benen op de grond te blijven staan. Kortom je kan een euro maar eenmaal uitgeven en tot nu toe was het maandelijks bijpassen van gelden om uit de kosten te geraken niet erg en ook geen verrassing maar niet iets wat geen einde kent. Daarom hebben we ook besloten om op onze vaste kosten te letten en besloten deze en volgende ronde enkel CC prijzen uit te keren.

 

Daarentegen kent MaffiaBaas wel een sterke positieve buiging en hebben we al eerder laten vallen dat we kunnen gaan sparen voor een betere Maffiabaas waarbij we het niet hebben over spelupgrades. Maar over extra mogelijkheden/noodzakelijke toevoegingen in MaffiaBaas waaronder bijvoorbeeld veiligheid, bescherming en meer checktools.

 

Door de vragen die binnenkwamen heb ik lopen nadenken dat als een speler wil bijdragen aan een beter MaffiaBaas omdat hij/zij dit kan en wil maken we het via de CC shop mogelijk om een 3-tal objecten te kopen waarvoor hij/zij power en respectpunten krijgt als dank je wel voor de bijdrage. En nee het zal niet spelbepalend zijn omdat de poweruitgave minder is dan je elders in het spel zal krijgen. Elke eventuele discussie hierover ga ik niet uit de weg en kan je met me voeren via de bekende route....<<<Capo_Di_Tuti_Ca>>>

 

Binnenkort enkel te verkrijgen via CC Shop

 

Een bestuursfunctie bij Gazprom Energy

 

ISS Ruimtestation

 

Pentagon

 

 

De gelden die hieruit ontstaan zullen wij 1 op 1 gebruiken voor het sparen voor 1 specifiek doel, welke van te voren bekend is. Is dit bedrag behaald dan wordt dit project er ook voor aangekocht/gerealiseerd. Op deze manier komt het niet uit de lopende omzet waardoor we hier andere dingen mee kunnen doen als bijv. marketing.

 

-----------------------------------------------------------------------------------

[Wetende dat er altijd spelers zijn die denken dat je van het spel rijk wordt of zeuren om de rel zullen we dit topic ook als gesloten houden. Uiteraard feel free om mij een bericht te sturen. Mocht je het nodig vinden om er een topic voor te openen dan kun je er de sluiting ervan met reactie erop verwachten. Mocht een speler vinden, dat iemand die het spel op zijn manier wil steunen er een negatieve reactie op krijgt in een PB dan ontvangen we hier graag een melding over en zullen we een sanctie niet nalaten. We hebben een gezamenlijk doel en dat is MaffiaBaas improve]

-----------------------------------------------------------------------------------

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 22-02-2017 om 11:14u.

Er zijn 0 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Preview ronde 46

 

Zoals we met zijn allen hebben constateren heeft de verhuizing voor heel wat opschudding veroorzaakt. De drie weken verlies qua sluiting vinden we dan ook overal terug.  Het zijn namelijk niet enkel 3 weken extra sluiting maar ook gedurende deze ronde nog bezig zijn met verbetering en aanpassingen. Deze ronde hebben we dan ook maar gebombardeerd tot test. Niet alleen om fouten te repareren maar er zit ook een andere test tegelijk in verwerkt. Namelijk hoe ontwikkelt een ronde zich in 4 weken en hoe gedraagt de CC shop zich welke over nagenoeg de hele linie verlaagd is en een aantal nieuwe zaken toegevoegd heeft gekregen. Voor nu kunnen we (gelukkig) zeggen nog beter dan gehoopt. Er ligt een mooi balans waarbij er geen overtollig misbruik wordt gemaakt. Maar ook de kortere ronde geeft aan ons een beter beeld van hoe het spel in 4 weken beleefd wordt. Immers......

 

Vanaf 10 maart gaan we een schema volgen. Dit houdt in 6 weken voor een volledige ronde afgewisseld met een speedronde van 2 weken. Na die 2 weken gaan we weer over op een ronde van 6 weken. Hiermee gaan we MaffiaBaas sneller en attractiever maken waarbij er meer keuze is voor welke rondje speel ik volledig mee. Hoe dit dadelijk in zijn werk gaat komen we zeker nog op terug!

 

In dit toernooien schema gaat ook MaffiaJob meedoen wat inhoudt dat de toernooien dadelijk tegelijk op hetzelfde platform gespeeld gaat worden. Ook hier volgt meer info over!

 

Vanwaar dan deze info in een preview ronde 46?

 

* We zijn nu bezig om de snelheid te normaliseren zodat we deze ronde dit opgelost hebben. Uiteraard een keihard doel maar de IT jongens moeten dit wel voor elkaar krijgen want er zit een pens werk achter!En zij hebben niet de TOOL tijd maken. Maar de verwachting is dat dat lukt

 

* Er moet een testserver komen

* De oude versie MaffiaJob wordt opgeborgen en er komt een Maffiajob 2.0 op basis van MaffiaBaas met een eigen jasje

 

Deze werkzaamheden zorgen ervoor met alle opgelopen vertraging dat de volgende upgrades:

 

  • Reanimatie
  • Coke
  • ***es

in ronde 46-47 zijn intrede gaan doen. We moeten keuzes maken en hebben dan ook besloten dat de DT op een soort van rust komt te staan omdat er voldoende voorbereid werk ligt en we kiezen voor een nieuwe weg met MaffiaBaas. MaffiaBaas gaat ook in de aankomende rondes "aan zichzelf" werken door een betere veiligheid en wijze van aanmelden volledig aan te passen. Tot nu toe kon je blind aanmelden met een vals of onbekend emailadres met tig accounts. Hierop gooien we een rem en gaan we investeren met gespaard geld in het opschonen van het ledenbestand. Leden met een niet bestaand emailadres zullen verwijdert worden waardoor wij verwachten dat er tussen de 50.000-80.000 foute accounts verwijdert worden. Een aantal spelers heeft ons benaderd om iets extra's voor MaffiaBaas te willen doen dan kan dit via het welbekende donatiefonds. De gespaarde gelden zullen 1 op 1 in het spel terugvloeien!

 

Er zal genoeg over blijven om als groenvoer betiteld te worden want we zien ook nu weer gebeuren dat er 80-150 nieuwe accounts bij komen per ronde welke gecheckt worden.

 

Kortom een uitgebreide preview ronde 46 die eigenlijk verder gaat dan enkel ronde 46!

 

n.b. Mocht je je geroepen voelen om onzin uit te kramen gelieve dit elders te doen maar wanneer het opbouwende kritiek is altijd welkom. Zoals de oplettende kijker wellicht al gemerkt heeft de uitgekraamde onzin verwijderen wij direct want hier gaan we 0 tijd in stoppen.

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 21-02-2017 om 14:27u.

Er zijn 2 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game

Om de overige nieuwspagina's te bekijken dien je in te loggen!