MaffiaBaas.nl nieuws Maffia game
CC actie Maffiabaas winkel

Door velen een goed idee bevonden.....een winkel waar je je online inkopen kan doen zonder dat het je wat extra kost en sterker nog MB verdient er aan.... Zoals uit de poll blijkt zit de button op de standaard template van de shop er niet in. (nog niet) Want de templates gaan op de schop. Met name de standaard laat de acties en de shop niet zien. 

 

Maar als we MB daadwerkelijk meer omzet willen laten maken zal er promotie nodig zijn. Zelf doen we dit al met Social Media en het telkens uitbreiden van de winkel. Momenteel zitten we op ruim 750 winkels.

 

Aangezien we volop de feestdagen krijgen en jullie wil stimuleren om naar de shop te gaan heb ik het volgende bedacht!

 

* Als je een kerstaankoop doet via de shop krijg je van elke aankoop 20 CC uitgekeerd van MB. Hiervoor hoef je enkel een berichtje te sturen naar Capo_Di_Tuti_Ca Doe je er 2 of meer geldt telkens 20 CC* Indien je iemand uit je eigen kring naar de winkel stuurt en hij of zij doet daar een aankoop dan geldt hetzelfde: van elke aankoop door die persoon in de winkel wordt 20 CC uitgekeerd door MB. Hiervoor hoef je enkel een berichtje te sturen naar Capo_Di_Tuti_Ca Doet hij of zij er 2 of meer geldt telkens 20 CC voor jou als aanbreng vergoeding** Wat dien je door te geven? Wat er gekocht is en in welke winkel. Wij kunnen dan checken of dit ook zo is.

 

Het is DE tijd voor online inkopen dus laten we met elkaar de schouders eronder zetten om de winkel te promoten en je eigen CC budgetje aan te leggen 

 

Je kan de winkel vinden: www.zoek-je-winkel.nl


Door Capo_Di_Tuti_Ca op 30-11-2016 om 23:58u.

Er zijn 8 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Decemberactie Kill The Crew

Kill de crew or be killed by the crew!


Vanaf 1/12/2016 tot en met 31/12/2016


Een aantal crewleden mogen in beperkte mate spelen voor enkel de fun maar niet ten gunste van het winnen van prijzen, helpen van andere families in welke vorm dan ook. En een aantal zijn vrij om te mogen spelen. Er zijn objecten gekocht door spelers in de crew dus wat let het jullie ze af te pakken of om de crew om te leggen? Jullie zijn wellicht te bang om zonder VH/BS te spelen? De Crew steekt dan ook zijn hoofd uit door jullie allemaal uit te dagen! Vanaf 1 december zal de crew dan ook op jullie gaan jagen! (Admins zijn hierin buitengesloten en nemen geen deel aan)

 

Kortom kill je een van onderstaande leden dan krijg je:

 

Een MODERATOR - 20 miljoen met min. 300 Most Wanted punten op zijn of haar hoofd

Een HELPDESKER - 15 miljoen met min. 300 Most Wanted punten op zijn of haar hoofd

Een DENKTANKER - 10 miljoen met min. 300 Most Wanted punten op zijn of haar hoofd

Een PROMO LID - 10 miljoen met min. 300 Most Wanted punten op zijn of haar hoofd

Een DESIGNER - 10 miljoen met min. 300 Most Wanted punten op zijn of haar hoofd

 

Elke actieve speler die de Crew omlegt zal dan ook op de Crewfamilie uitgebreid gepromoot worden! 

 

 

Indien je een crewlid omlegt gelieve Capo er een bericht over te sturen!

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 26-11-2016 om 20:46u.

Er zijn 110 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
MaffiaBaas krant

 

Vooruitlopende op de krant die we later krijgen, een voorloper! Onze reporter Jean_Grey zal met regelmaat haar verslag doen. Welkom Jean_Grey, we hebben rondes lang op je gewacht 

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 22-11-2016 om 00:19u.

Er zijn 19 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Account beperking (vanaf ronde 44)

Zoals jullie al hebben kunnen lezen in Preview ronde 44 gaat er een halt geroepen worden aan het aantal accounts welke je in je bezit hebt. Dit houdt in dat je vanaf RONDE 44 met 2 accounts mag spelen en dat je ook maar 2 accounts in je bezit mag hebben. Indien je met meerdere fam. leden op hetzelfde i.p. adres zit zul je dit moeten aanvragen. Gezien het gegeven dat de mailserver nog niet werkt kan het zijn dat als je je account verwijdert dat je hier geen bericht over ontvangt. Mocht dit zo zijn gelieve een HD ticket hiervoor aan te maken. Mocht je ook niet meer weten welke accounts je geregistreerd hebt kun je ook dit aanvragen via de HD. 

 

Vanaf RONDE 44 zal er ook streng en resoluut gecontroleerd worden. We gaan hier een helder en duidelijk beleid in voeren! Wat inhoudt dat als je vind dat je de regels moet overtreden:

 

1e Sanctie is een waarschuwing

2e Sanctie is een reset van je hoofdaccount

3e Sanctie is een spelban

 

We gaan hier zeer direct mee om! Vandaar ook dat wij met deze verandering nu al komen om jullie niet alleen hiervan tijdig op de hoogte te stellen maar ook om ze nu al te verwijderen indien je ze toch niet gebruikt. 

 

Vanaf RONDE 44  zullen we ook niet meer toestaan dat je met je 2e account in 1 familie plaats neemt en je 2e account met je hoofdaccount laat spelen in MB als voorbeeld noemende de GM's.

 

Vanaf RONDE 44  Zullen we het dan ook niet meer toestaan om op het forum met een dubbeltje te reageren als je met één van de 2 accounts een mute hebt op dezelfde topic om je "gram" te halen. Indien je dit wel nodig vind krijgt dat account ook direct een mute zonder verdere uitleg.

 

 

Voor ALLE DUIDELIJKHEID deze regelverandering geeft GEEN discussiemogelijkheid. Deze beslissing is genomen door de admins/mods in het belang van Maffiabaas. 

 

 

Mocht je vragen hebben omtrent dit topic kun je deze enkel via de Helpdesk laten lopen!

 

 

Verdere info aangaande dit topic volgt!

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 20-11-2016 om 20:49u.

Er zijn 68 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
GM overvallen (kleine aanpassing)

In navolging van de melding over het resetten van de GM om 24.00 waarbij de nog aanwezige GM vervallen en na 24.00 uur er weer 5 bij kwamen kunnen we jullie melden:

 

De tijd zal NIET 24.00 uur zijn ECHTER 22.00 uur met ingang van 16-11-2016 kortom vandaag. Wij hopen hiermee dat we jullie met alle veranderingen die we ten goede van MB doen ook er mee aan te tonen dat wij wel degelijk naar jullie luisteren. Voordeel van 22.00 uur geeft één ieder meer tijd of zal het voor één ieder makkelijker te organiseren zijn door dat er meer spelers online zijn op dit tijdstip. Voor alle duidelijkheid ook de reeds opgestartte GM's zullen bij de reset verdwijnen!

 

Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn dit aan elkaar door te geven zodat dit snel duidelijk is bij de spelers!

 

Mvg Capo_Di_Tuti_Ca

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 16-11-2016 om 18:55u.

Er zijn 121 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Aanpassing georganiseerde misdaden

Beste Maffiosi,

Vanaf het begin van deze ronde was het mogelijk om de georganiseerde misdaden alvast op te starten en deze later pas te accepteren zonder dat deze verloren zouden gaan. Wij zien echter achter de schermen dat ze op deze manier opgespaard worden.

Dit was met de update niet de bedoeling (om de georganiseerde misdaden te sparen).

Vanaf aankomende woensdagavond 23:59 uur zullen we dan ook een verandering doorvoeren door alle georganiseerde misdaden te laten verdwijnen die nog niet gepleegd/uitgevoerd zijn. Uiteraard zal dit alle dagen plaatsvinden.

Zorg er voor dat je ze gebruikt en niet verliest door ze te vergeten!

Door Blake_Lively op 14-11-2016 om 23:15u.

Er zijn 95 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game

Om de overige nieuwspagina's te bekijken dien je in te loggen!