MaffiaBaas.nl nieuws Maffia game
Nationale Herdenking

Op 4 mei vindt de Nationale Herdenking plaats. Dan is Nederland om 20.00 uur twee minuten stil. Tijdens deze 2 minuten stilte zal het niet mogelijk zijn om (familie) aanvallen uit te voeren!
 
Tijdens de Nationale Herdenking herdenken we allen (burgers en militairen) die in het Koninkrijk der Nederlanden of waar ook ter wereld zijn omgekomen sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog, in oorlogssituaties en bij vredesoperaties.

Door Angelina_Jolie op 04-05-2015 om 11:55u.

Er zijn 9 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Nieuwe Ronde, Nieuwe Kansen

Beste Leden,

 

Nu begrijp ik zeker dat er onder jullie allen(ook de vrijwillige crewleden) een hoop ergernissen zijn ontstaan de afgelopen paar ronden.

 

Ik kan het niet mooier maken dan dat het is, dat werkt niet! Ik kan mijzelf blijven herhalen op het feit dat er te weinig manuren ingaan van de 3 admin's en dat dit er voor zorgt dat wij jullie de afgelopen ronden gedeeltelijk tot geheel hebben moeten teleurstellen.. Maar dit weten jullie ondertussen ook en dat veranderd het gevoel niet voor jullie!

 

Nu hoop ik dat jullie kunnen begrijpen dat ik achter de schermen zoveel mogelijk bezig ben de "zooi" op te ruimen zodat het scripttechnisch weer goed in elkaar steekt zonder een grote hoeveelheid aan bugs en dat dit een berg met tijd kost!

 

Groeten,

Lars


ACTIE!!

 

Er zal een tijdelijke actie op cc bestellingen zijn van 20%, deze zal eindigen op woensdag 15 April rond 20:00!!


Door Lars op 11-04-2015 om 14:14u.

Er zijn 5 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Preview ronde 35

Preview ronde 35


Vrijdag 10 april 2015 zal om 20.00 uur ronde 34 afgesloten worden en ronde 35 zal zo snel mogelijk van start gaan.Ronde 35 zal eindigen op 10-07-2015.


Helaas is de preview erg laat, maar hierbij toch een preview met helaas weinig nieuws.. Dit was jullie al opgemerkt en we begrijpen heel goed dat jullie dit allemaal erg jammer vinden. Ook wij vinden dat er iets moet veranderen, maar de situatie is nog niet veranderd. Koen is nog steeds veel afwezig en ook Tjerco heeft erg weinig tijd. Dit betekent dat Lars er grotendeels alleen voor staat en in die tijd de tickets moet afhandelen en bugjes moet oplossen.

 

We hopen dat er z.s.m. een verandering komt in deze situatie, maar kunnen hier helaas geen enkele uitspraak over doen.

Door Angelina_Jolie op 10-04-2015 om 13:17u.

Er zijn 17 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Zomertijd: Let op met bescherming en veilig

Een echte winter hebben we natuurlijk niet gekend maar toch gaan we weer naar de zomertijd komende nacht. Met andere woorden, de tijd gaat een uur vooruit!

Wanneer? Wat? Hoe?

In de nacht van zaterdag 28 maart op zondag 29 maart, zal om 02:00:00 de klok naar 03:00:00 gezet worden. Het uur tussen 02:00:00 en 03:00:00 bestaat dus niet.

Wat betekent dit voor MaffiaBaas?

Niet zo veel. De server zal net als iedereen dit uurtje overslaan. Hier dien je echter wel rekening mee te houden met het kopen van bescherming.

Hoe moet ik dan rekenen?

Koop je vóór 29 maart 02:00u bescherming, zul je een uurtje minder moeten kopen, om te voorkomen dat je een uur te veel koopt. Wil je op 28 maart om 22:00u bescherming tot 10:00u? Dat zou normaal 12 uur zijn, maar dit keer dus 11 uur.

De makkelijkste manier om te zien of je genoeg bescherming gekocht hebt, en tot hoe laat je precies bescherming hebt, is om de datum en tijd te controleren zodra je bescherming gekocht hebt in de beschermingsshop in Rome.

Bij het onderstaande veld in de beschermingsshop staat namelijk altijd de juiste datum en tijd aangegeven:

Bescherming Bescherming: 29-03/ 10:00u


De juiste datum en tijd is overigens ook altijd op de indexpagina te vinden bij het veld:

Bescherming: 1 uur (29-03 / 10:00u)


Overigens geldt het bovenstaande ook natuurlijk ook voor het aantal uur veilig!

Door Lars op 28-03-2015 om 15:44u.

Er zijn 0 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Nieuwe Aanwinst

Beste Leden,
 
Na een overleg met Tjerco hebben wij helaas moeten besluiten om afscheid te nemen van Pro_Almighty.
 
Nu kan ik met vreugde zeggen dat wij een nieuwe Grafisch Vormgever hebben die enthousiast is om aan de slag te gaan en gemotiveerd te werk gaat! Vanaf heden zal Schizo ons team dan ook versterken als Grafisch Vormgever.
 
Jullie hebben de afgelopen weken allemaal kunnen zien wat hij kan met avatars. Scepter is benaderd om een plaatje te maken voor het GM-Topic, waarna hij zelf aan de slag is gegaan met de rest van de bestaande algemene topics zoals: het OTT, Oorlogstopic, Master of the Rip, Drive-By en Liefdesbetuiging-topic.
 
Groeten,
Lars

Door Lars op 18-02-2015 om 20:55u.

Er zijn 10 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Server Down

Beste Leden,

Zoals jullie vast gemerkt hebben lagen we er weer uit voor een tijd, in deze tijd heb ik alle leden die geen bescherming hadden bescherming gegeven en de aanvallen uitgeschakeld tot: 13:00

Wij hopen de oorzaak van de server problemen zo snel mogelijk te achterhalen zodat deze ons niet meer tot last kunnen zijn..

Wanneer je nog problemen hebt kun je een helpdesk ticket aanmaken en zal hier door mij straks naar gekeken worden!

Groeten,
Lars

Door Lars op 10-02-2015 om 11:46u.

Er zijn 43 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game

Om de overige nieuwspagina's te bekijken dien je in te loggen!