MaffiaBaas.nl nieuws Maffia game
Storing

Beste Leden,

 

Onze excuses voor het ongemak, om 9:41 is er in het datacenter iets misgegaan met de communicatie tussen de databaseserver en de maffiabaas server.

 

Alle leden die hierdoor speellimiet zijn kwijtgeraakt kunnen hiervoor een helpdesk ticket aanmaken en deze zal dan in de loop van de dag wanneer alle problemen verholpen zijn bij het datacenter behandeld worden.

 

Nogmaals excuses,

 

Lars

Door Lars op 31-08-2014 om 11:08u.

Er zijn 5 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Tijd voor een crime credit actie!

Aangezien de zomer bijna voorbij is, de vakantie voor de meeste mensen weer is afgelopen en alvast als goed begin voor ronde 32 wordt het weer eens tijd voor een leuke crime credit actie.

 

Vanaf vandaag 20:00u krijg je bij elke crime credit bestelling 25% extra crime credits helemaal gratis!

 

Hierbij maakt de bestel methode niet uit. Natuurlijk blijft een crime credit bestelling via Mister Cash, iDeal of Paysafecard relatief de goedkoopste manier om crime credits te bestellen.

 

Deze crime credit actie zal eindigen op zaterdag 30 augustus om 20.00u.

Door Koen op 29-08-2014 om 20:00u.

Er zijn 2 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Maffiabaas App

Beste maffiosi,

 

Helaas is bij ons bekend geworden dat de Android app van Maffiabaas momenteel niet functioneert.

 

We zijn op de achtergrond druk bezig om deze weer te laten functioneren. Tot deze weer volledig werkt kunnen jullie altijd via de webbrowser van jullie mobiel Maffiabaas wel gewoon bereiken.

 

Onze excuses voor het ongemak.

 

Door Koen op 25-08-2014 om 20:58u.

Er zijn 15 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Versterking!!

Beste Maffiosi,

 

Zoals jullie niet is ontgaan is de ontwikkeling van Maffiabaas, zoals vele van jullie en wij in het bijzonder zouden willen niet zoals het hoort te zijn.

 

Tjerco heeft momenteel privé gezien helaas nog teveel andere verplichtingen  waardoor hij zijn "beperkte" vrije tijd niet kan besteden aan Maffiabaas zoals hij dit graag zou willen. Dit is jammer maar helaas een feit!

 

Gezien de omstandigheden was het verstandig om te kijken of er een mogelijkheid was om nog een Admin te vinden en deze hebben we dan ook na een goed gesprek aan tafel gevonden in de vorm van Lars.

Lars heeft ervaring met de scripttaal van Maffiabaas en hopelijk kunnen we op die manier weer wat ontwikkeling in Maffiabaas brengen.

 

Dit is uiteraard niet van de éne op de andere dag gerealiseerd en heeft ook hij tijd nodig om door het doolhof achter de schermen zijn weg te kunnen vinden.

 

Wij wensen Lars heel veel succes met zijn nieuwe functie.

 

 

Door Koen op 11-08-2014 om 22:37u.

Er zijn 14 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Dag van nationale rouw

Beste maffiosi,

 

Helaas heeft het lot afgelopen donderdag doen beslissen dat er 298 mensen zijn omgekomen bij het tragische ongeval van vlucht MH17 van Malaysia Airlines.

Onder alle slachtoffers zijn 193 Nederlanders.

 

Vandaag heeft de overheid besloten om morgen 23 juli uit te roepen als dag van nationale rouw.

Rond 16.00u zal de landing van twee militaire vliegtuigen met hierin de lichamen van de slachtoffers worden gemarkeerd met trompetsignaal. Daarna zal er een minuut stilte in acht worden genomen.

 

Ook op maffiabaas willen we dit niet zomaar voorbij laten gaan.

Hierom zullen er van 15.55u t/m 16.01u geen aanvallen uitgevoerd kunnen worden.

Door Koen op 22-07-2014 om 23:11u.

Er zijn 0 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Ronde 31.. Enige uitleg op zijn plaats!

Beste Maffiosi,

Morgen (27-06-2014) zal er wederom een reset gaan plaats vinden.. Normaal gesproken is dit ook het moment dat er wijzigingen worden doorgevoerd in het spel. "Helaas" zullen er dit keer geen nieuwe updates komen.

 

We begrijpen de onvrede vanuit jullie kant hierover uiteraard volkomen en wij zien de situatie ook graag anders.


De reden dat er deze ronde niks word veranderd is dat de economische tijden niet helpen om te kunnen investeren in het spel. (zowel financieel als qua tijd.)
Om het spel in de toekomst wel verder te kunnen uitbouwen en verbeteren, zal er veel gedaan moeten worden aan meerdere aspecten van het spel.

Hiervoor is voornamelijk veel tijd en ook het nodige geld nodig, dat er op dit moment niet is om flinke aanpassingen te realiseren.

Op de achtergrond zijn we hier wel mee bezig, denk hierbij aan nieuwe hulptroepen en afspraken met derden om een kwalitatieve bijdrage in het verloop van Maffiabaas te genereren.


De vooruitzichten (voornamelijk privé) zijn aan de betere hand en hopelijk kunnen we op hele korte termijn in ieder geval weer investeren in tijd, om met nieuwe aanpassingen en updates te beginnen.

 

Daarover zullen wij jullie dan natuurlijk verder inlichten.

 

Met vriendelijke groet,
Tjerco

Door Tjerco op 26-06-2014 om 18:46u.

Er zijn 14 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game

Om de overige nieuwspagina's te bekijken dien je in te loggen!