MaffiaBaas.nl nieuws Maffia game
Denktanker gezocht!
Gezocht! Nieuwe denktankers.


Heb jij een leuke, verfrissende, inspirerende kijk op MaffiaBaas.nl en ben je bereid om je ideeën en mening samen te delen en hierbij MaffiaBaas.nl te helpen. Meld je dan nu aan! 

 

Er wordt van je verwacht dat:

 

  • Je het spel langer dan 2 rondes speelt, zodat je ook weet wat verbeteringen kunnen zijn.
  • Je de Nederlandse taal goed beheerst.
  • Je actief meedenkt binnen de denktank

 

Dus, lijkt het je leuk om mee te denken in de denktank? Meld je dan aan door een reactie in dit topic te posten, of door een bericht naar Angelina_Jolie te sturen.
Laat in je post of in je bericht weten wie je bent, hoe oud je bent, waarom het je leuk lijkt om mee te denken en laat ook even weten of je aan de voorwaarden voldoet. 

 

De sollicitatie zal lopen tot dinsdag 18 augustus 22:00 uur. Dit is wat langer dan we gewend zijn, in verband met de vakantie tijd.
De moderators en admins zullen overleggen en vervolgens zal er gekeken worden naar wie het team komt versterken.

Door Angelina_Jolie op 12-08-2015 om 11:20u.

Er zijn 16 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Zomeractie: Gratis 20% extra crime credits bij elke bestelling!

Ja ja het is weer zover, de zomer is al een tijdje gestart. Daarom heeft De Hoge Raad der Maffiabazen besloten een zomer crime credits actie te houden.

 

Vandaag vanaf 20:00u krijg je bij elke crime credit bestelling 20% extra crime credits helemaal gratis!

 

Hierbij maakt de bestel methode niet uit. Natuurlijk blijft een crime credit bestelling via Mister Cash, iDeal of Paysafecard relatief de goedkoopste manier om crime credits te bestellen.

 

Deze crime credit actie zal eindigen op Maandag 3 augustus om 20.00u.

 

Happy summer everybody!

 

Met vriendelijke groet,

De Hoge Raad der Maffiabazen.

Door Bobby op 31-07-2015 om 16:00u.

Er zijn 10 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Vacature promotie/actie team

Gezocht!

 

Zoals al is aangekondigd gaat er een nieuw team binnen de crew komen. Het promotie/actie team. Dit team is gericht op leuke acties en promoties om maffiabaas weer wat meer op de kaart te zetten.

 

Heb jij een leuke, verfrissende, inspirerende kijk op MaffiaBaas.nl en ben je bereid om je ideeën en mening samen te delen en hierbij MaffiaBaas.nl te helpen. Meld je dan nu aan! 

 

Er wordt van je verwacht dat:

  • Je het spel langer dan 2 rondes speelt, zodat je ook weet wat verbeteringen kunnen zijn.
  • Je de Nederlandse taal goed beheerst.
  • Je actief meedenkt binnen het promotie/actie team.

 

Dus, lijkt het je leuk om mee te werken binnen het promotie/actie team? Meld je dan aan door een reactie in dit topic te posten, of door een bericht naar één van de moderators te sturen.
Laat in je post of in je bericht weten wie je bent, hou oud je bent, waarom het je leuk lijkt om mee te denken en laat ook even weten of je aan de voorwaarden voldoet. 

 

De sollicitatie zal lopen tot woensdag 15 juli 14:00.

 

De moderators en Bobby zullen overleggen en vervolgens zal er gekeken worden naar wie het team komt versterken.

Door Angelina_Jolie op 12-07-2015 om 23:24u.

Er zijn 16 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Preview ronde 36: Big change!

 

Preview ronde 36: Big change!

Het is dan eindelijk zo ver. Iedereen wachten op het moment tot er iets ging gebeuren. Wanneer zou er nou nieuw leven op maffiabaas komen. Is dit het einde? Of een nieuw begin?

 

Voorstellen:

In ronde 36 zal Bobby. Zich voegen bij maffiabaas als Admin. Maar niet alleen als Admin. Bobby zal zich niet alleen bezig houden met het inbouwen van update's. Ook zal hij zich bemoeien met nieuwe ideeën. En zich zelf regelmatig op het forum laten zien.

 

Wie is Bobby & wat kan maffiabaas verwachten?:

Ik ben Bobby. Ik programmeer in mijn vrije tijd. En run een eigen bedrijf. Programmeren doe ik vooral omdat ik het gewoon leuk vind. Je bent namelijk nooit met hetzelfde bezig.

 

Maffiabaas is voor mij een spel wat ik in het verleden ook zelf heb gespeeld. En ik ken maffiabaas dus wel redelijk goed. Mijn plannen zijn om maffiabaas er weer boven op te krijgen. Meer spelers. Meer actie. Meer plezier. Meer gezelligheid.

 

Update's:

Helaas zal maffiabaas deze ronde niet veel update's krijgen. Maar...


Chat:

De chat zal volgende ronde te vinden zijn op de index pagina. Net zoals het profiel. En de wachttijden. De chat zal verschuifbaar zijn en als je hem dus niet wilt gebruiken kun je hem naar beneden verplaatsen.

 

Forum:

Het forum zal in ronde 36 helemaal worden opgeschoond. Alle oude topics/berichten zullen verwijderd worden. Enkel topics die nog van belang zijn zullen overblijven.

 

Ideeën:

In ronde 36 gaat er gekeken worden naar ideeën. Wat moet er gebeuren. Wat kunnen we inbouwen. Heb jij dus ideeën of wat zou jij graag anders willen zien? Dan kun je hierover gewoon een topic starten of een bericht richting de crew.

 

Aangezien het forum word opgeschoond zullen sommige ideeën niet meer vindbaar zijn. Alles wat wordt verwijderd. Maar we zullen van het forum wel een back-up maken. Om zo altijd nog informatie voor nieuwe update's te verkrijgen.

 

Crew:

In ronde 36 zal er een nieuwe crew worden samen gesteld. Er zullen nieuwe plaatsen vrij komen. Hier over zal later meer informatie komen!

 

Poll:

Ook is er een nieuwe poll beschikbaar. Wanneer moet volgens jou ronde 37 beginnen. Hoe lang moet die ronde duren? Poll: Poll

 

Ik wens alle spelers voor ronde 36 alvast een goede start toe!

Bobby

Door Bobby op 05-07-2015 om 15:15u.

Er zijn 30 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Nationale Herdenking

Op 4 mei vindt de Nationale Herdenking plaats. Dan is Nederland om 20.00 uur twee minuten stil. Tijdens deze 2 minuten stilte zal het niet mogelijk zijn om (familie) aanvallen uit te voeren!
 
Tijdens de Nationale Herdenking herdenken we allen (burgers en militairen) die in het Koninkrijk der Nederlanden of waar ook ter wereld zijn omgekomen sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog, in oorlogssituaties en bij vredesoperaties.

Door Angelina_Jolie op 04-05-2015 om 11:55u.

Er zijn 9 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Nieuwe Ronde, Nieuwe Kansen

Beste Leden,

 

Nu begrijp ik zeker dat er onder jullie allen(ook de vrijwillige crewleden) een hoop ergernissen zijn ontstaan de afgelopen paar ronden.

 

Ik kan het niet mooier maken dan dat het is, dat werkt niet! Ik kan mijzelf blijven herhalen op het feit dat er te weinig manuren ingaan van de 3 admin's en dat dit er voor zorgt dat wij jullie de afgelopen ronden gedeeltelijk tot geheel hebben moeten teleurstellen.. Maar dit weten jullie ondertussen ook en dat veranderd het gevoel niet voor jullie!

 

Nu hoop ik dat jullie kunnen begrijpen dat ik achter de schermen zoveel mogelijk bezig ben de "zooi" op te ruimen zodat het scripttechnisch weer goed in elkaar steekt zonder een grote hoeveelheid aan bugs en dat dit een berg met tijd kost!

 

Groeten,

Lars


ACTIE!!

 

Er zal een tijdelijke actie op cc bestellingen zijn van 20%, deze zal eindigen op woensdag 15 April rond 20:00!!


Door Lars op 11-04-2015 om 14:14u.

Er zijn 5 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game

Om de overige nieuwspagina's te bekijken dien je in te loggen!