MaffiaBaas.nl nieuws Maffia game
Dubbele accounts

Op dit moment zijn er diverse accounts in de check voor een aantal dagen. We zien hier dubbeltjes. Dit is bij jullie reeds lang bekend en we waarschuwen eenmalig......Je verwijdert deze direct zonder je eigen en of ander account een voordeel hiermee te bieden. Mocht dit op enigerlei wijze wel gebeuren zal direct ook je hoofdaccount gereset worden. Mocht binnen een paar dagen hier geen gehoor aan gegeven zijn dan zullen wij zeker een reset geven aan het hoofdaccount. Tegelijk leggen we de sanctie erop dat je 2 rondes lang niet kan deelnemen aan het winnen van een prijs.

 

Laat dit een waarschuwing zijn en deze niet aan je passeren!!!

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 06-08-2017 om 21:45u.

Er zijn 4 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Preview volgende ronde

 

Binnenkort volgt hier een preview voor de komende ronde!

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 01-08-2017 om 11:56u.

Er zijn 4 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Aanhalen regels

De nieuwe admins zullen het controleren op valsspelen dagelijks contoleren. Het bezitten van max. 1 account net als het bezitten van eem geldig emailadres wordt op alle actieve accounts gecheckt. Ik wil jullie dan ook wijzen op de regels welke je goed gekeurd hebt bij aanvang van het spel. De eerste sancties zijn al uitgedeeld en er zullen er meer volgen!

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 03-07-2017 om 07:12u.

Er zijn 3 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Veranderingen binnen Crew

Beste spelers,

 

Zoals de wel oplettende speler(s) wellicht al opgevallen is zijn er wat verschuivingen aan het plaatsvinden binnen de crew. Mijn afwezigheid heeft voor verkeerde dwalingen gezorgd en de ruimte gegeven aan een aantal spelers om maar eens ouderwets de negatieve dingen maximaal te belichten.

 

Dit heeft mij doen besluiten om binnen de crew wat verantwoordingen en verschuivingen in rol te doen veranderen.

 

Zoals jullie kunnen zien kennen we een 4 koppig team Admins

 

LADYFIGHTER

Blake_Lively

Nate_Archibald

 

en uiteraard ikzelf. De drie bovengenoemde hebben van mij de verantwoordelijkheid gekregen om dat wat goed is voor MB dat ook te doen. Uiteraard zal er hierin het nodige gecommuniceerd worden met mij. Ik kan er te weinig zijn en heb er net zoveel belang bij als de spelers dat het spel draait met zijn spelers en fun.

 

Jullie zullen merken dat er ook weer het nodige in het spel gaat veranderen. Afgelopen week heb ik Bennie gesproken en we zitten volgende week om tafel om een plan de campagne te maken in het oplossen vd bugs en welke veranderingen we gaan doorvoeren.

 

Mochten jullie verdere vragen hebben verneem ik deze graag

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 02-07-2017 om 00:13u.

Er zijn 11 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Crew Vacature

Afbeeldingsresultaat voor vacature

 

Beste Maffiosi,

 

De crew is opzoek naar nieuwe leden om het team te versterken.

Het gaat om de volgende functies: 

 

Team Helpdesk

Leden van de helpdesk beantwoorden enkel vragen die gesteld worden in de helpdesk. Zij hebben geen permissies buiten dit helpdesksysteem. Wel zul je deze crewleden veel vragen op het forum zien beantwoorden.

 

Team Denktank

Denktank leden hebben toegang tot het besloten gedeelte van het forum. Op dit deel van het forum kunnen nieuwe spel ideeën besproken worden en over nieuwe update plannen gediscussieerd worden. Als een idee volledig uitgewerkt is door dit team, pakt Team Constructie het vanaf daar op. Leden van het Denktank team hebben dus geen forummoderatie rechten, hebben geen invloed op spelbepalende factoren en kunnen deze ook niet wijzigen of inzien. Deze functie is dan ook in het leven geroepen als denktank en dus primair als doel ter ontwikkeling van nieuwe ideeën en plannen om deze website nog beter en leuker te maken!

 

Team Promotie

Dit team is verantwoordelijk voor de promotie van Maffiabaas. Het team gaat zich bezig houden met nieuwe leden werven d.m.v. facebook twitter etc. maar ook met leuke acties bedenken voor de spelers van Maffiabaas. De leden van dit team hebben naast de promoties en acties geen verantwoordelijkheden binnen andere teams van de crew.

 


 

Wil jij de uitdaging aangaan en ons team versterken? Dan horen we graag van je! 

Stuur een persoonlijk bericht naar Blake_Lively hierin graag vermelden in welke functie je geïnteresseerd bent onderbouwd met motivatie.

 

Na de sollicitatie ronde bepaald team Admin in samenhang met Capo_Di_Tuti_Ca op wie de keuzes zullen vallen.  Hier zal dan ook geen verdere uitleg over komen.

Door Blake_Lively op 02-07-2017 om 00:06u.

Er zijn 20 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Agenda Rondes 2017

Om het voor iedereen helder en duidelijk te maken. Onderstaand schema geeft aan wanneer de rondes plaats vinden op MaffiaBaas en Mafia League. Wanneer Mafia League een toernooi speelt zullen de deuren van MaffiaBaas gesloten zijn.

 

Ronde 47 MB - 12 mei tot en met 16 juni

Ronde 2 ML - 16 juni tot en met 30 juni

Ronde 48 MB - 30 juni tot en met 11 augustus

Ronde 3 ML - 11 augustus tot en met 25 augustus

Ronde 49 MB - 25 augustus tot en met 6 oktober

Ronde 4 ML - 6 oktober tot en met 20 oktober

Ronde 50 MB - 20 oktober tot en met 1 december

Ronde 5 ML - 1 december tot en met 2 januari

 

Gewonnen CC prijzen en of nog resterende CC's op je account kunnen niet mee naar Mafia League of andersom.

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 13-05-2017 om 23:20u.

Er zijn 2 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game

Om de overige nieuwspagina's te bekijken dien je in te loggen!