MaffiaBaas.nl nieuws Maffia game
Together is better than alone

Een aantal spelers hebben via Social Media en private messages ons gevraagd of zij kunnen bijdragen/helpen in het spel MaffiaBaas. Hetzij financieel en of in prijzen voor de game.

 

Dit waarderen wij uiteraard bijzonder maar we willen dat niet doen in de vorm van "handje ophouden" en ook hebben we bewust gekozen om MaffiaBaas nu stelselmatig te verbeteren. Hierbij vinden we het gepast om een stapje terug te doen. Niet leuk misschien maar wel nodig om met beide benen op de grond te blijven staan. Kortom je kan een euro maar eenmaal uitgeven en tot nu toe was het maandelijks bijpassen van gelden om uit de kosten te geraken niet erg en ook geen verrassing maar niet iets wat geen einde kent. Daarom hebben we ook besloten om op onze vaste kosten te letten en besloten deze en volgende ronde enkel CC prijzen uit te keren.

 

Daarentegen kent MaffiaBaas wel een sterke positieve buiging en hebben we al eerder laten vallen dat we kunnen gaan sparen voor een betere Maffiabaas waarbij we het niet hebben over spelupgrades. Maar over extra mogelijkheden/noodzakelijke toevoegingen in MaffiaBaas waaronder bijvoorbeeld veiligheid, bescherming en meer checktools.

 

Door de vragen die binnenkwamen heb ik lopen nadenken dat als een speler wil bijdragen aan een beter MaffiaBaas omdat hij/zij dit kan en wil maken we het via de CC shop mogelijk om een 3-tal objecten te kopen waarvoor hij/zij power en respectpunten krijgt als dank je wel voor de bijdrage. En nee het zal niet spelbepalend zijn omdat de poweruitgave minder is dan je elders in het spel zal krijgen. Elke eventuele discussie hierover ga ik niet uit de weg en kan je met me voeren via de bekende route....<<<Capo_Di_Tuti_Ca>>>

 

Binnenkort enkel te verkrijgen via CC Shop

 

Een bestuursfunctie bij Gazprom Energy

 

ISS Ruimtestation

 

Pentagon

 

 

De gelden die hieruit ontstaan zullen wij 1 op 1 gebruiken voor het sparen voor 1 specifiek doel, welke van te voren bekend is. Is dit bedrag behaald dan wordt dit project er ook voor aangekocht/gerealiseerd. Op deze manier komt het niet uit de lopende omzet waardoor we hier andere dingen mee kunnen doen als bijv. marketing.

 

-----------------------------------------------------------------------------------

[Wetende dat er altijd spelers zijn die denken dat je van het spel rijk wordt of zeuren om de rel zullen we dit topic ook als gesloten houden. Uiteraard feel free om mij een bericht te sturen. Mocht je het nodig vinden om er een topic voor te openen dan kun je er de sluiting ervan met reactie erop verwachten. Mocht een speler vinden, dat iemand die het spel op zijn manier wil steunen er een negatieve reactie op krijgt in een PB dan ontvangen we hier graag een melding over en zullen we een sanctie niet nalaten. We hebben een gezamenlijk doel en dat is MaffiaBaas improve]

-----------------------------------------------------------------------------------

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 22-02-2017 om 11:14u.

Er zijn 0 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Preview ronde 46

 

Zoals we met zijn allen hebben constateren heeft de verhuizing voor heel wat opschudding veroorzaakt. De drie weken verlies qua sluiting vinden we dan ook overal terug.  Het zijn namelijk niet enkel 3 weken extra sluiting maar ook gedurende deze ronde nog bezig zijn met verbetering en aanpassingen. Deze ronde hebben we dan ook maar gebombardeerd tot test. Niet alleen om fouten te repareren maar er zit ook een andere test tegelijk in verwerkt. Namelijk hoe ontwikkelt een ronde zich in 4 weken en hoe gedraagt de CC shop zich welke over nagenoeg de hele linie verlaagd is en een aantal nieuwe zaken toegevoegd heeft gekregen. Voor nu kunnen we (gelukkig) zeggen nog beter dan gehoopt. Er ligt een mooi balans waarbij er geen overtollig misbruik wordt gemaakt. Maar ook de kortere ronde geeft aan ons een beter beeld van hoe het spel in 4 weken beleefd wordt. Immers......

 

Vanaf 10 maart gaan we een schema volgen. Dit houdt in 6 weken voor een volledige ronde afgewisseld met een speedronde van 2 weken. Na die 2 weken gaan we weer over op een ronde van 6 weken. Hiermee gaan we MaffiaBaas sneller en attractiever maken waarbij er meer keuze is voor welke rondje speel ik volledig mee. Hoe dit dadelijk in zijn werk gaat komen we zeker nog op terug!

 

In dit toernooien schema gaat ook MaffiaJob meedoen wat inhoudt dat de toernooien dadelijk tegelijk op hetzelfde platform gespeeld gaat worden. Ook hier volgt meer info over!

 

Vanwaar dan deze info in een preview ronde 46?

 

* We zijn nu bezig om de snelheid te normaliseren zodat we deze ronde dit opgelost hebben. Uiteraard een keihard doel maar de IT jongens moeten dit wel voor elkaar krijgen want er zit een pens werk achter!En zij hebben niet de TOOL tijd maken. Maar de verwachting is dat dat lukt

 

* Er moet een testserver komen

* De oude versie MaffiaJob wordt opgeborgen en er komt een Maffiajob 2.0 op basis van MaffiaBaas met een eigen jasje

 

Deze werkzaamheden zorgen ervoor met alle opgelopen vertraging dat de volgende upgrades:

 

  • Reanimatie
  • Coke
  • ***es

in ronde 46-47 zijn intrede gaan doen. We moeten keuzes maken en hebben dan ook besloten dat de DT op een soort van rust komt te staan omdat er voldoende voorbereid werk ligt en we kiezen voor een nieuwe weg met MaffiaBaas. MaffiaBaas gaat ook in de aankomende rondes "aan zichzelf" werken door een betere veiligheid en wijze van aanmelden volledig aan te passen. Tot nu toe kon je blind aanmelden met een vals of onbekend emailadres met tig accounts. Hierop gooien we een rem en gaan we investeren met gespaard geld in het opschonen van het ledenbestand. Leden met een niet bestaand emailadres zullen verwijdert worden waardoor wij verwachten dat er tussen de 50.000-80.000 foute accounts verwijdert worden. Een aantal spelers heeft ons benaderd om iets extra's voor MaffiaBaas te willen doen dan kan dit via het welbekende donatiefonds. De gespaarde gelden zullen 1 op 1 in het spel terugvloeien!

 

Er zal genoeg over blijven om als groenvoer betiteld te worden want we zien ook nu weer gebeuren dat er 80-150 nieuwe accounts bij komen per ronde welke gecheckt worden.

 

Kortom een uitgebreide preview ronde 46 die eigenlijk verder gaat dan enkel ronde 46!

 

n.b. Mocht je je geroepen voelen om onzin uit te kramen gelieve dit elders te doen maar wanneer het opbouwende kritiek is altijd welkom. Zoals de oplettende kijker wellicht al gemerkt heeft de uitgekraamde onzin verwijderen wij direct want hier gaan we 0 tijd in stoppen.

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 21-02-2017 om 14:27u.

Er zijn 2 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Check - Check

 

Binnenkort krijgt MaffiaBaas een module die alvorens er een account geregistreerd wordt het emailadres checkt alvorens de registratie in gang gezet kan worden. Sinds vandaag zijn we begonnen om deze handmatig te controleren. We zijn op het moment aan het sparen om de 136.000 accounts qua e-mail allemaal te laten controleren.

 

Er gaat dus een moment komen dat als je e-mail niet een geldige is dat het account verwijdert is. MaffiaBaas is niet alleen bezig met zijn snelheid maar tegelijkertijd bezig om te bekijken hoe we alle last welke in bijna 10 jaar is verzameld van zich af te schudden.

 

Mocht je je e-mailadres willen veranderen werkt op het moment de mail voor deze optie nog niet en kun je je spelersnaam en juiste e-mailadres doorgeven aan de HD!!

 

In de nabije optie die er voorgezet gaat worden zal het voor ons ook mogelijk worden dat i.p. die te vaak proberen met een foutief/onbestaand mailadres een i.p. ban uit te delen. Maar ook websites die mailadressen uitgeven i.v.m. spam te voorkomen zullen door ons geweigerd gaan worden.

 

We hebben tevens een paar opmerkingen gehad over het slotje wat in onze balk zit alvorens je inlogt. Dit heeft niets met veiligheid te maken enkel een nieuwe inkomensbron van internet i.c.m. Google. Dit heeft SSL certificaat. We begrijpen met alle perikelen op internet de waakzaamheid en zullen er dan ook voor gaan zorgen dat MaffiaBaas een groen slotje krijgt.

 

Tevens zijn we begonnen met accounts te checken op valsspelen. Maar ook hoeveel accounts je bezit. Wees er dan ook beducht op dat als we een overtreding tegen komen we direct een sanctie opleggen! Een aantal spelers heeft gemeld dat er meerdere spelers op dezelfde i.p. spelen en dat hebben we ook in hun account opgenomen en geregistreerd.

 

Een gewaarschuwd mens telt voor 2!

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 20-02-2017 om 18:35u.

Er zijn 0 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Belangrijk, nieuwe update via mail!

 

Beste Maffiosi,

 

Vanavond zal er een update met status in de vorm van een mail de deur uit gaan.
In deze mail zit buiten informatie ook een leuke verrassing! 

 

Het is wel van belang dat je e-mailadres klopt, er zal namelijk een moment komen dat je zonder een geldig e-mailadres niet in kan loggen op Maffiabaas.

 

Hoe verander ik mijn e-mailadres?

Klik in het menu "Persoonlijk" op de optie "Beheer". Klik hierna op de optie "E-mailadres wijzigen" om je e-mailadres te kunnen wijzigen. Een e-mail wijzigingsaanvraag is maximaal 7 dagen geldig.
Profielbeheer: E-mailadres wijzigen

 

Mocht dit niet lukken kun je altijd een helpdesk ticket aanmaken, daar helpen wij je graag verder.
Helpdesk: nieuwe vraag


Wij raden je aan om ons te liken via Facebook, zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe updates en natuurlijk leuke weetjes maar ook de actuele stand van zaken qua bugs en ontwikkelingen.


Tevens zien wij dat spelers veelal het forum links laten liggen. Dit is niet handig want hier worden veelal de bugs en ook de oplossingen gemeld. Het forum is dan ook niet geheel vrijblijvend en nuttig om te volgen in plaats van een vraag te stellen die wellicht al opgelost is of waar je de oplossing kan vinden.

 

Met vriendelijke groet, 

Crew Maffiabaas

 

 

MaffiaBaas.nl Facebook

Door Blake_Lively op 16-02-2017 om 15:03u.

Er zijn 4 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Nieuwe functies

Heden avond hebben we 2 crewleden in positie verschoven.

 

Nate_Archibald is door mij in overleg met de andere Moderatoren benaderd voor de functie Moderator welke hij heeft aanvaard

 

261974 Is benaderd om de functie van Helpdesk te bekleden welke hij ook heeft geaccepteerd.

 

Deze veranderingen zijn ook direct doorgevoerd.

 

Namens de gehele crew van harte gefeliciteerd!

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 15-02-2017 om 00:27u.

Er zijn 6 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Huidige ronde

Beste Gangsters,

 

Zoals jullie merken draait MB en zijn we de plooien aan het rechttrekken echter is het vooral de snelheid welke te wensen overlaat. Sterker nog mega traag is. Vanavond draaiden wij een test en tegelijkertijd ontstond er een conflict op de server wat de site niet grappig vond. Ter bescherming van de spelers kun je tot morgen 15.00 uur niet aanvallen en zul je bij een poging het volgende zien:

 

 

MaffiaBaas heeft deze ronde van 4 weken dan ook nodig, en gebruikt deze ook om weer ouderwets en verbeterd uit de verf te komen. De IT is druk achter de schermen om alles in kaart te brengen en zal de snelheid als hoogste prioriteit behandelen!

 

We vragen hiervoor jullie begrip dat je hier hinder van ondervind en wij stellen dan ook alles in het werk om dit zo snel als mogelijk te verhelpen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Capo

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 12-02-2017 om 22:39u.

Er zijn 0 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game

Om de overige nieuwspagina's te bekijken dien je in te loggen!