MaffiaBaas.nl nieuws Maffia game
Nieuwe ronde Mafia League met updates

 

We gaan de ronde op Mafia League weer herhalen. Nog een 3 dagen en dan is MB weer gesloten.

 

De afgelopen ronde op Mafia League was zeer succesvol en super gezellig. Helaas gooide de snelheid water op het vuur maaaaar dat is voorbij. Het spel is snel en bugvrij.

 

Zoals de vorige ronde ook mogelijk was.....je mag een 2e account nemen via de cc shop en melden aan Capo. Dit account is enkel 1 ronde bruikbaar. Mocht je een volgende ronde weer een dubbel willen gebruiken dan zul je deze opnieuw moeten aankopen in de cc shop, registreren en uiteraard aan Capo moeten melden!

 

Op ML zijn devolgende opties onder BS weggehaald:

 

Kraak de kluis
Paardenrace
Geluksrad
Wheel of Fortune
Hoger of lager
Loterij
Pokeren
Blackjack
Roulette
Steen, papier, schaar
Raad het getal
Aandelen  

Auto's / Racen onder speellimiet gezet
Drugs
Veiling
Reizen
Familie donatie

 

Oftewel er zijn weer meer redenen om zonder BS te moeten spelen.

 

Het aangaan van oorlogen zal ook weer gestimuleerd worden. Komen ze van een familie niet uit zichzelf dan starten wij ze op. Elke winnaar van een oorlog zal 100.000.000 van de Admins ontvangen.

 

Meld je nu iemand aan op de site en deze wordt rang spion krijg je ipv 10cctjuhs er 100!!

 

De info vind je onder je aanmeldlink : Aanmeld link

 

De prijzen op ML zullen er enkel voor de lijn Gotfather/Lady of Crime zijn:

 

1e prijs: Waardebon naar keuze t.w.v. 100 euro

2e prijs: Waardebon naar keuze t.w.v. 75 euro

3e prijs: Waardebon naar keuze t.w.v. 50 euro

4e prijs: Waardebon naar keuze t.w.v. 25 euro

5e prijs: Waardebon naar keuze t.w.v. 10 euro
6e prijs: 200 Crime Credits
7e prijs: 200 Crime Credits
8e prijs: 200 Crime Credits
9e prijs: 200 Crime Credits
10e prijs: 200 Crime Credits
11e prijs: 100 Crime Credits
12e prijs: 100 Crime Credits
13e prijs: 100 Crime Credits
14e prijs: 100 Crime Credits
15e prijs: 100 Crime Credits

 

Voor de beste Secret Link klikker:

 

Waardebon naar keuze t.w.v. 10 euro

 

De nieuwe app is reeds op Google beschikbaar:

https://play.google.com/store/search?q=mafia%20league&c=apps&hl=nl

 

Voor de pushelementen is er in de voorkeuren een toevoeging gebouwd

 

Pushmeldingen in app

Bepaal hier voor welke categorie je push-meldingen op jouw smartphone of tablet wenst te ontvangen. Je dient minimaal 1x te zijn ingelogd met een mobiel apparaat. (In ontwikkeling)

 

  Categorie   Wil je deze ontvangen?
Algemene nieuwsberichten
Ja Nee
Tips / tricks
Ja Nee
Privé-berichten
Ja Nee
Spelgebeurtenissen
Ja NeeHou er rekening mee dat wanneer je categorieën afsluit je ook zaken mist welke in het spel nodig kunnen zijn maar iedereen heeft de keuze om dit niet te willen.

 

CC shop

 

Vanaf januari lag er al een BTW verhoging welke we nog niet doorgevoerd hadden plus we zijn een aantal investeringen aan het doorvoeren waarvan we de kosten evenredig verdelen zodat het voor iedereen prettig speelbaar blijft.

 

Krasloten

 

We zijn bijna klaar met deze nieuwe toevoeging in het spel en als het testen goed gaat van de week komt deze erbij!

 

<<<meer info volgt>>>

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 05-02-2019 om 08:00u.

Er zijn 2 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Fase 2 Elementen

 

De elementen zijn vannacht 02.00 uur veranderd. We hebben de volgende fase van de elementen uitgerold en de elementen zweven nu echt door het spel.

 

Uitleg:

Op het moment dat een element op de index pagina voorkomt en er 1 speler op die pagina klikt verhuisd hij naar een volgende pagina. Tot dat iemand op die pagina klikt blijft hij op die pagina staan. De "robot" bepaald de pagina van verhuizen. Ook dit zien wij niet meer dan wel bepalen wij. Het is nu een geheel random systeem. Wel zal er elke 24 uur nog de zelfde inhoudt in het spel te vinden zijn.

 

Als je een element aanklikt dan komt dat element pas 24 uur daarna terug voor je in het spel. Momenteel zweven er 10 elementen waarvan 5 gouden eieren door het spel.

 

Locatie:

 

* De gouden eieren zweven op de ledenlijst rond

* De Fabergé eieren zweven op alles behalve de ledenlijst rond

 

Veel succes met het nieuwe verrassingselement welke nu niet meer aan elkaar door te geven is en je tegenkomt omdat je er tegenaan loopt en of je actief zoekt. Je vind ze zonder BS/VH en zijn ook vindbaar als je door je speellimiet heen bent.

 

 

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 04-02-2019 om 02:12u.

Er zijn 2 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Google en Apple stores (belangrijk voor morgen)

 

We staan aan de vooravond van lancering van de eerste app.

Mafia League is vanavond en morgen de app aan het testen om eventuele bugs nog op te lossen indien die er mochten zijn. In tegenstelling tot vroeger (geldt enkel voor MB) zijn we dadelijk niet alleen in de Google store te vinden maar ook worden we op de Apple store vindbaar. We hebben nu een echte app in tegenstelling tot vroeger enkel de mobiele website. Wel hebben we ervoor gezorgd dat deze veelal er gelijk uit ziet!

 

We proberen ons er hard voor te maken om deze app te voorzien van pushmeldingen! Kortom je krijgt een berichtje op je apparaat dat je bijv. de paardenraces weer kan inzetten.

 

Welke meldingen zou jij willen ontvangen via je app? En uiteraard BS/VH gaan we niet doen!Tevens gaan we een mailing de deur uit doen waarbij je extra CC kan verdienen als je de app gedownload hebt en een review hebt gegeven!

 

<<<meer info volgt>>>

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 01-02-2019 om 15:53u.

Er zijn 19 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Editie krant nr 2 van 2019 (1 Februari)

Editie 2 2019

 De eerste ronde
Door LePenseur:

Na een goede update is de site een heel stuk sneller geworden en het spelen is meteen een stuk prettiger. Er is heel hard achter de schermen en hulde voor de mensen die dit hebben weten te realiseren. Dat was een knap stukje werk mannen.
Bij de Godfathers klikken Miss Green en Musiclover er flink op los en Miss Green komt langzaam dichterbij. Nog een week zet hem op dames.Bij de Drugsbaronnen gaan 3 leden van Hotel rust ruim aan de leiding maar ontlopen elkaar niet zoveel. Nog 1 week succes klikkers. Bij de families gaan waarschijnlijk de dreamers het uitvechten met Hotel Rust. Veel succes allemaal.


Eieren en Elementen:
Door LePenseur:

Er wordt door leden goed gezocht naar de gouden eieren en de verborgen elementen. Helaas kan ik dit alleen maar zeggen voor de familie Hotel Rust.
Gedreven wordt daar elke dag naar de eieren gezocht en de elementen worden steeds beter verstopt. Dit weerhoud de leden niet om ze echt te vinden. Ik hoop dat er in andere families ook driftig gezocht wordt naar elementen en eieren.

 


Oorlogen
Door LePenseur:

In mijn vorige verhaal had ik nog aangekondigd dat er waarschijnlijk geen online kill teams deze ronde op pad zouden gaan. Eigenlijk in de hoop dat dit wel zou gaan gebeuren. En ja ik kreeg als eerste een bericht van The Eagle over een online kill. Deze was met 4 man gekilled en was een beginnende speler. Dat is voor mij geen online killteam, maar dan opeens kwam Provenzano met 10 man op de proppen en ze begonnen te onlinen geweldig dit je moet weer scherp gaan spelen. Helaas mocht ik geen poging van de familie ontvangen maar heb van verschillende leden gehoord dat ze aangevallen zijn. Hulde voor Provenzano hiervoor jullie verdienen hiervoor van mij een groot applaus. Ga zo door en leg er snel een aantal om.

 


Waar is Iedereen
Door LePenseur:

Ik miste een aantal vaste spelers waaronder mijn trouwe lezer Balimor.
Hij heeft de krant toch gelezen en mij een pb gestuurd. Balimor had even geen zin in te klikken en dat kan natuurlijk. Ik hoop hem weer snel terug te zien. Heeft iemand nog oude spelers benaderd? Doe dat voor de nieuwe ronde op maffialeague. Bij de oorlogen hebben de dreamers al hun oorlogen gewonnen. Het jammere hiervan is dat Provenzano hun oorlogen allemaal verloren hebben. Maar in mijn ogen zijn jullie deze ronde de heersers in de oorlog. Dit komt door jullie online killteam.

Door LePenseur op 01-02-2019 om 12:48u.

Er zijn 4 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Ontwikkeling in de komende periode

 

Dank aan degene die ons de complimenten hebben gegeven omtrent de laatste veranderingen. We kunnen nu daadwerkelijk stellen dat het spel snel is en gelijk aan vroeger waarbij een enkeling vind sneller. We weten i.i.g. dat de snelheid van nu nog sneller kan echter dan zal de rest van het spel ook herschreven moeten worden en hier nemen we toch echt wel meer de tijd voor. Afgelopen maanden waren voor ons naast ons werk en social life een aardige inbreuk. Maar het resultaat is er na en daar deden we het voor.

 

Het spel is nu bug vrij voor wat er nog speelde. De familieavatar uploaden is ook weer gerepareerd. Mocht je nog iets tegenkomen wat niet klopt dan nemen wij dit ENKEL en ALLEEN via een helpdeskticket in behandeling. Gelieve ons hier dan ook niet 1 op 1 via pb, fb of skype berichten te sturen!!!!!!

 

De elementen lopen zoals vanouds en foutloos! Dus het heeft geen enkele zin meer om hier via hd een ticket over aan te maken. Vind je ze niet dan zit dit met 100% zekerheid aan jouw kant.

 

Jullie zullen merken dat we hier wat korter dan voorheen op gaan reageren. Voor het ongemak van gisteren hebben we vandaag een element in het spel welke CC geeft als een SORRY

 

Dan gaan we vanaf heden de neuzen ook weer met volle kracht vooruit zetten en gaan we aan de slag met nieuwe spel elementen.

 

We beginnen allereerst om de Secret Links om te bouwen naar B*tches (*=i). Er gaat een redlight destrict komen (wellicht gaat dit nog anders heten) waarbij jullie de dames van plezier aan het werk kunnen zetten.

 

Oplevertijd: onbekend

 

Onze wens is om in de ronde van ML ook met krasloten en klikmissies te komen echter deze hebben we 50% af en we zijn nog even aan het bij komen. Lukt dit dan wordt dit de volgende upgrade.

 

Dan de elementen. Een veelbesproken item. Enorm positief ontvangen ook en daar zijn we heel blij mee. De huidige vorm elementen is bedoeld om met feestdagen, bijzondere dagen in te zetten. Zij zijn het begin van een ander systeem waarbij jullie moeten gaan zoeken naar zaken als steensoorten, gifsoorten e.d. om met deze elementen wapens, verdoving en nog meer spelgerelateerde zaken te gebruiken in het spel. Deze elementen zullen dan ook niet meer vast staan op een pagina en switchen van plek en inhoud. Dit gaat 100% random en zal in tegenstelling tot nu niet meer traceerbaar zijn. Zoek je veel kom je veel tegen. De echte zoekers kunnen deze elementen (ingewisseld of niet) verhandelen op een darkweb. Ook zul je ze kunnen verkopen aan de Hells Angels. Dit concept zijn we as speaking aan het uit werken. Namen en zaken kunnen zeker nog veranderen. Maar dit zal het spel doen beven op zijn fundering. Tuurlijk de rode draad blijft, lees charme MB, maar we gaan de spelers verplichten om echt uit de BS te komen en actief te worden tot en met de laatste dagen. Immers we proberen het spel tot en met de laatste dag actief te laten zijn. Duur van ronde zal nog fluctueren op basis van actieve spelers!

 

Hiermee de brug naar oude en nieuwe spelers. We gaan voor de aankomende ronde op ML een mail verzenden met een speciale code en wanneer deze ronde begint. Ook zal er een losse mail de deur uit gaan wanneer de Mafia League app in de stores van Google en Apple te vinden is. Hier zijn we as speaking mee bezig. Gedurende de ronde ML krijgt deze ook een upgrade met pushmeldingen. Het spel gaat hiervoor niet dicht maar hier krijg je een upgrade melding van in het spel op je telefoon.

 

ML hebben we reeds voorzien van een SSL certificaat (groen slotje)

Tijdens de ronde ML zullen de andere spellen ook het groene slotje krijgen met een app in de stores van Google en Apple.

 

Kortom we kunnen ons nu EINDELIJK 100% focussen op de spellen actief van oude en nieuwe spelers te voorzien met maar 1 doel:

 

Back to 2007-2010 qua drukte en gezelligheid

 

<<<meer info volgt>>>

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 23-01-2019 om 13:08u.

Er zijn 3 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Editie krant nr 1 van 2019 (22 januari)Door Lepenseur:

De eerste ronde van MB in 2019 verloopt nog niet geheel vlekkeloos.
Ach soms echt balen maar iedereen heeft dezelfde problemen hiermee.
Achter de schermen wordt er hard gewerkt om de verbeteringen snel in kaart te brengen om deze op te lossen. En naar verluidt is dit vanavond verbeterd.


Er wordt er toch lustig op los geklikt en de eerste persoon is alweer over de 100.000 ervaringspunten heen. Dit is weliswaar bij de Godfathers maar de Drugsbaronnen spelen ook veel richting hun limiet. Daar staan er toch ook al 4 boven de 40.000 ervaringspunten.
Dus nog niets is beslist deze ronde bij de Drugsbaronnen daar is het nog een nek aan nek race.

 

Elementen en gouden eieren

Door Lepenseur:

Voor degene die het nog niet weten. Vanaf deze ronde zijn er verborgen elementen te vinden. De elementen kan je vinden door bv op de Zwitserse bank te klikken. Dan verschijnt er een plaatje in je scherm. Dit kan iets opleveren power,geld,gm of extra health, maar ook je gezondheid kan ineens terug lopen met soms wel 87% of er kan ineens bij je cashgeld een min saldo ontstaan zodat je deze snel moet aanvullen om je uit te kopen uit de gevangenis etc. Daarnaast zitten er in de ledenlijst elke dag gouden eieren verstopt die een zeer mooi bedrag opleveren. De zoekers hiernaar worden beloond met een mooie som met geld. Dit is vorige ML ronde geïntroduceerd. Dit zijn testen die later in andere rondes van groot belang kunnen zijn. Deze elementen zullen belangrijker gaan worden dan de drugs en aandelen. Je zal straks ze moeten sparen en gaan verhandelen in wisselkantoren voor elementen die in het spel goed gebruikt kunnen worden. Hierover zal Capo en of iemand anders van de crew uitgebreid op terug komen als hier de volgende stappen voor zijn gezet. Ook zijn er op dit moment drie programmeurs aan het werk. Bennie is bij iedereen bekend. Frostax is er nog niet zo lang maar werkt zeer hard mee. En dan hebben we Jurgen ook nog. Die heeft eerst geklikt en ging geregeld richting een reanimatie, maar toen zagen we opeens bijna 6000 uur veilig op hem. Ik wist meteen dat hij iets anders ook deed als alleen klikken en ja hij is een van de programmeurs van het team. Er wordt elke dag hard gewerkt om het spel leuker en beter te maken. Ik ben zeer blij met deze ontwikkelingen, omdat het spel er leuker en beter van zal gaan worden. Ik kan niet wachten op de nieuwe ontwikkelingen en de nieuwe rondes die gaan komen.


Helpdesk

Door Lepenseur:

Ik ben tijdelijk toegevoegd aan de helpdesk omdat ik op het moment wat meer tijd heb. Ik wil graag meehelpen om dit leuk spel te kunnen blijven spelen.

Tevens zal ik altijd vragen proberen te beantwoorden als die er zijn, maar dit zal mijn taak in principe niet zijn. Ik ga veel zaken nalezen of deze nog overeen komen, omdat er veel veranderd is de laatste tijd. Ik vind deze veranderingen leuk, omdat de voorgangers van Capo het spel hebben dood laten bloeden. Er komt weer leven in het spel en dat zijn steeds meer gaan worden komende rondes. Als ze de grootste strubbelingen getackeld hebben ga ik ook oud spelers benaderen om weer te spelen en ik weet dat iedereen er wel een aantal kent. Vraag gewoon om weer eens te gaan spelen en vraag feedback hoe ze het vinden. Iedereen kent wel iemand die het niet meer speelt dus hierin ligt niet een rol van een promotieteam maar ook van alle spelers. Dit is mijn mening en niet de mening van de Crew. Dus als je ergens niet mee eens bent wat er geschreven is contact mij daar dan over. Ik zie ook zeer vreemde slogans voorbij komen laten we gewoon doen naar elkaar en respectvol met elkaar omgaan. Ik schiet op iedereen, maar no hard feelings hoor dit mag ook bij mij gebeuren. Dit is het spel en daarom spelen we het ook.

 

 

Oorlogen:

Door Lepenseur:

De oorlogen brengen extra leven in het spel alleen doordat de pagina's vertraagt zijn zullen we niet een online killteam gaan zien schat ik in, omdat dat echt op de seconde moet lopen. Dit komt nog wel terug maar je moet geduld hebben tot alles loopt zoals het hoort en dit gaat de crew echt wel lukken. Heb geduld en geef ze de tijd. Als dit gerealiseerd is benader dan oude bekenden en maak ze warm om weer te gaan spelen. Als er weer eens 100 spelers actief spelen dan gaan we weer veel wapengekletter horen daar ben ik van overtuigd.

 


Waar is wie

Door Lepenseur:

Ik mis mijn trouwe krant lezer Balimor. Laatst online op 13-01-2019.
Jammer ik hoop hem weer snel terug te zien trouwens.
Zijn er meer spelers kwijt meld het en probeer ze te bereiken om weer te gaan klikken.

Door LePenseur op 22-01-2019 om 18:33u.

Er zijn 6 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game

Om de overige nieuwspagina's te bekijken dien je in te loggen!