Je dient in te loggen om deze pagina te kunnen bekijken! Ben je automatisch uitgelogd, dan betekent dit dat je sessie verlopen of ongeldig is, omdat je via een andere computer of op een ander account inlogd.

Klik hier om terug te keren naar de indexpagina waar je helemaal gratis lid kan worden van MaffiaBaas.nl!

Hartelijk welkom op MaffiaBaas.nl! Hét strategische maffia spel. Op MaffiaBaas.nl zijn altijd medespelers online, waardoor er nooit dode momenten in het spel zitten. Dit geeft je de gelegenheid om 24/7, wanneer je maar zin en tijd hebt,
jezelf op te werken van Groentje naar je specialisatie Godfather/Lady Crime, Drugsbaron/Drugsbarones of Capo Illimitato! Weet jij genoeg inkomsten te creëren door auto′s te stelen en te verkopen, drugs handelen en het plegen van misdaden?
Wil jij je medegangsters van hun geld beroven of ze zelfs (online) omleggen? Alles is mogelijk in deze online maffia game.

Win fantastische prijzen! MaffiaBaas.nl heeft reeds prijzen mogen uitreiken ter waarde van € 0,- en dit is exclusief de fantastische prijzen die deze ronde weer te winnen zijn!
MaffiaBaas.nl is een text based / tekst gebaseerde RPG (role playing game) ook wel MMORPG (massively multiplayer online role playing game) of criminals game genoemd en dus geen 3D-game, waardoor het mogelijk is om dit te spelen vanaf elke computer en met elke internetverbinding.

Ook kan je MaffiaBaas.nl spelen via de mobiele website en is de App verkrijgbaar in Google Play Store. Aanmelden is helemaal gratis! En kom je er niet helemaal uit, dan hebben we zelfs een helpdesk, waar je altijd zo snel mogelijk verder geholpen wordt!