MaffiaBaas.nl nieuws Maffia game
Corona Tocht

 

Den Haag:

Nederland blijft in de ban van de avondklok en vele beperkingen. De mensen zijn er klaar mee en zeker de maffiosi op Maffiabaas. Ze willen hun geld uitgeven aan alle leuke dingen van het leven. Ze willen gokken feesten er goed uit zien alle plezier terug vinden waar ze nu al een jaar zonder mee zitten. Toch om geen risico te nemen willen ze toch de vaccinatie eerst nemen , maar dan gaan alle remmen los. Niets is teveel en geld geven ze uit in overvloed bij hun bezoeken aan de steden in maffialand. Geen enkele stad zal worden overgeslagen om hun einddoel te bereiken. De wereld te laten zien waar ze geweest zijn en dat ze geen corona hebben opgelopen.

 

<<<meer info volgt>>>

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 25-02-2021 om 22:00u.

Er zijn 2 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Kabouters getraceerd

 

Lentekriebels

Nadat vele de barre tocht na vele dagen ploeteren hebben afgesloten en hun befaamde prijs gaan ontvangen.

Sommige leden zijn nog zoek en liggen ergens onder het ijs of in een rietkraag liggen met kogels doorzeeft.
Iedereen net op tijd binnen voor de avondklok viel in maffialand. De korte strenge winter verdween ook als sneeuw voor de zon.  
Iedereen krijgt na wat het weer voorspelt, ook weer de lentekriebels.
Het is weer tijd om de korte broeken en de rokken uit de kast te halen en dit weekend de tuin in te gaan.
De kabouters zullen zich weer laten zien om je tuin te versieren.
Sommige kabouters snapten niet helemaal wat lentekriebels inhoud.
De ene ging op jacht om te killen en weer andere dachten vroeger aan school de eerste lessen in seksuele voorlichting eens
in het gras gaan uit te proberen. Andere gingen mee aan het werk in de tuin.


Kabouters laten zich niet zo graag zien dus je zal ze echt moeten zoeken.
Ze hebben altijd wel een leuk aandenken bij zich waar je iets mee opschiet en soms ook niet.

Dus maak je tuin weer netjes en zet er een kabouter in...

Maak leuke foto's en plaats deze op het forum of op onze Social Media kanalen. Degene die hier moeite voor doen zullen
we kabouterlijk belonen!

Hoe ziet de actie eruit?

Vanaf zaterdag morgen kunnen jullie kabouters vinden in het spel. De kabouters zullen tot en met volgende week vrijdag 22.00 uur te zoeken zijn.
Via de oude elementen kan je ze op de standaard maar ook de ledenpagina's tegenkomen. De ene is vriendelijk en de andere stout. Wees gewaarschuwd!
De beloningen en of straffen zullen met de dag meer worden. Vergeet niet.....de straf kan ook dodelijk zijn als je niet heel goed opgelet.

Ook kunnen jullie 3 kabouters tegen komen tussen 20 en 22 uur. Deze zijn gewapend en laten je niet met rust. Als je er eentje neergeknald hebt ontvang je 25 miljoen cash als je deze op Facebook/Twitter/Instagram zet. Je mag kiezen en of allemaal plaatsen. We maken momenteel een leuke progressie in Social Media en jullie plaatsingen/reacties helpen hier zeker mee!

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 19-02-2021 om 20:09u.

Er zijn 14 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Voortzetting elementen naar Awards (weer open)

 

 

De 8 stedentocht wordt als één van de leukste acties gezien tot nu toe en hier zijn we heel blij mee. Het kost ook wat tijd om voor te bereiden en te voltooien. Jullie merken dat het ook moeite kost om het voor elkaar te krijgen. En dat is nu precies de bedoeling.

 

We gaan deze ronde een stapje verder. Niet alle awards zijn al te gebruiken maar je kan wel al je elementen inwisselen voor een award. We hopen snel meer awards bruikbaar te maken.

 

Maar ook al kan je ze niet allemaal gebruiken (de awards). Het inwisselen van elementen naar awards is ook zeer lucratief en dat zal je merken. Voor meer info lees de pagina met elementen uitleg.

 

Vanavond om 22.30 uur zullen we de elementen opnieuw gaan plaatsen in het spel en kun je de reeds gevonden elementen compleet gaan maken voor een award. Ook hier geldt "zoek en ge zult vinden".

 

Gezien de ervaringen tot nu toe is er bij een aantal spelers chronisch gebrek aan geduld Hierop heb ik besloten dat de crew op vragen van "ik vind ze niet" , "staat de deur wel open", "het lijkt wel dat ik geblokkeerd wordt", "het heeft geen zin om de extra optie te kopen want je krijgt ze toch niet" en welke vragen dan ook wel niet meer. Deze zullen door de crew standaard beantwoordt gaan worden met

 

GEEN COMMENTAAR

 

Evt. bugs kan je natuurlijk wel melden bij de Helpdesk en zij zullen je ook laten weten of het een bug is dan wel GEEN COMMENTAAR. Hier zullen we dan ook zeker serieus mee om gaan en het niet zo maar afserveren. Maar geduld in zoeken en moeite doen is hier wel van toepassing.

 

Last but not least....

 

Van meet af aan hebben we aangegeven dat het nieuwe systeem ons kennis en ervaring moet geven hoe het in te richten zodat de balans in zoeken, vinden en verdienen correct is. Zo zal het soms te makkelijk gaan en soms te moeilijk. Dit wordt dagelijks gemonitord en indien nodig aangepast.

 

 

 

ALS DE ELEMENTEN WEER BEREIKBAAR ZIJN MELDEN WIJ DIT HIER

 

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 15-02-2021 om 21:24u.

Er is 1 reactie op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Maffiacourant geschreven door LePenseur

8 stedentocht is lopende

 

Door LePenseur:

 

Ja beste spelers zijn jullie schaatsen al uit het vet en geslepen.
Zijn jullie klaar om de tocht der tochten te gaan maken. Mooi kom uit je luie stoel en kom in beweging. Wat moet  je bij hebben. Warme kleding tegen de kou en voor de meeste een verbanddoos, want de kogels vliegen ook rond tijdens de tocht der tochten. Natuurlijk je verzamelkaart voor de stempels. Genoeg eten en drinken en daarbij voor een aantal dames Wijn is hiervoor niet geschikt dat helpt niet. Voor veel spelers zijn er posten om te kunnen helpen, maar dit kunnen ook valstrikken zijn. Voor de spelers van MJ en MB. Alleen op ML mogen jullie elkaar aanvallen. Het is niet toegestaan hier op elkaar te schieten. Dus alle luie lichamen gaan in actie komen. Capo mag niet mee schaatsen, omdat hij met zijn olifanten
gewicht te zwaar is bevonden door de organisatie crew. Wel had hij vooraf de opdracht gekregen om Friesland te confisqueerden. De stugge Friezen maakte het hem niet makkelijk, maar het is toch gelukt.

 

De oorlog tussen Socrates en de Fabeltjeskrant

 

Door LePenseur en juffrouw Ooievaar:

 

De oorlog is al even bezig en de stand is op dit moment van schrijven 1-1. Wie haalt de eerste 5 kills binnen. Het begon slecht voor Socrates. Draakje_D de bijna niet te killen echtgenote van LePenseur maakte een zeldzaam foutje en werd neergeschoten door Teddysan. De wraak kwam even later door vriendin van Draakje_D,  Mazoutje die de stand gelijk bracht door Sam Klepper terug naar de Hells Angels te schieten. Daarna is er nog een kans geweest maar die werd niet aangegrepen door de fabeltjeskrant, maar Mossels werd vakkundig om zeep geholpen door Ro36. Zoals juffrouw Ooievaar al zegt en roddelt


De fabeltjeskrant gaat winnen want wij hebben meer spirit als de slappe spelers van Socrates. Ik was het daar niet mee eens en zei dat ze maar lekker ergens anders moest gaan roddelen. Op MJ is er tussen de 2 families nog geen oorlog bezig maar wat niet is kan altijd nog komen.

 

Sneeuw CC acties via Social Media

 

Door LePenseur:

 

Beste Social Media spammers je kan er CC verdienen dus houd het forum in de gaten. Hier komen op niet vooraf opgezette tijden acties ivm de winterkou die ons heeft overvallen. Altijd leuk om mee te doen.

 

Wist U Dat

  • Er dames van de crew hun misdaden niet veranderen en de slijterij maar blijven overvallen om hun drank voorraad aan te vullen. Ik zal geen namen noemen Shosanna en Snoeze_Poes
  • Er op dit moment leden een sneeuwpop aan het maken zijn
  • Het bijna valentijnsdag is
  • De crew druk bezig is met acties voor te bereiden
  • Snoeze Poes heel druk bezig is met plaatsjes te maken
  • Shosanna en Nathalia ook flink met SM bezig zijn

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 08-02-2021 om 19:50u.

Er zijn 6 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Social Media Star of the week

 

 

Nieuw bij Maffiabaas is de verkiezing van Social Media Star of the week. Elke week kiest de crew een speler uit welke het meest actief en creatief is op onze Social Media kanalen.

 

De winnaar ontvangt van ons 100cc twv 5 euro van ons!

 

Waar kan je ons vinden op Social Media?

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

De  k a n a l e n  voor Twitter:

 

Maffiabaas: maffiabaas

Mafia League: MafiaLeague_


De  k a n a l e n  voor Facebook:

 

Maffiabaas : maffiabaas

Mafia League : MaffiaLeague

 

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 04-02-2021 om 22:50u.

Er zijn 8 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Elementen en Awards

 

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 29-01-2021 om 18:40u.

Er is 1 reactie op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game

Om de overige nieuwspagina's te bekijken dien je in te loggen!