MaffiaBaas.nl nieuws Maffia game
Nieuwe actie

 

Vrijdag avond komen de oude elementen weer terug. In voorbereiding van Pasen en het voorjaar wordt het elementen thema eieren. Tijdstip is nog onbekend hoe laat ze online komen aangezien dit afhangt van wanneer ik thuis ben

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 16-03-2023 om 20:38u.

Er is 1 reactie op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Iet Goat On (ronde prijzen zijn bekend)

 

 

 

Na diverse testrondes zijn we eindelijk zover dat we weer volle rondes kunnen spelen met prijzen. We starten met prijzen voor GF/LOC. Aankomende week kunnen jullie via Social Media vernemen om wat voor prijzen het gaat. 

Wat we er in ieder geval over kunnen zeggen is dat je je handen, voeten, hersenen, energie, internet, lef en motivatie voor nodig hebt!

 

We willen dit jaar groeien naar 75-100 actieve spelers zodat we in 2024 nieuwe stappen kunnen maken. Nieuwe en of oude spelers aantrekken/terug halen gebeurd altijd via de huidige spelersgroep. Zonder jullie zullen we niet snel groeien. We kunnen dit ondersteunen door prijzen en marketing. Maar laat je vrienden weten dat we weer beginnen!

 

Om die reden gaan we Social Media veel gebruiken. CC acties zullen veel via Social Media gaan plaatsvinden. Zo kiezen we ook weer een Social Media Star van de maand. Hij of zij ontvangt er een leuke bon voor om iets te kunnen kopen.

Dus ik zou zeggen zoek onze Social Media Kanalen.

We zijn te vinden op:

Facebook
Youtube
Instagram

Twitter

 

 

AGENDA

 

 

Datum Spel Aantal weken
31-03-2023 - 12-05-2023 Mafia League 6
12-05-2023 - 23-06-2023 Maffiabaas & MafiaJob 6
23-06-2023 - 04-08-2023 Mafia League 6
04-08-2023 - 15-09-2023 Maffiabaas & MafiaJob 6
15-09-2023 - 27-10-2023 Mafia League 6
27-10-2023 - 24-11-2023 Maffiabaas & MafiaJob 4
24-11-2023 - 08-01-2024 Mafia League 8

 

 

 

 

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 05-03-2023 om 22:11u.

Er zijn 3 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Nieuwe ontwikkelingen

 

Zoals jullie gemerkt hebben is het spel hier ook fors sneller geworden. We zijn af van het 15+ jaar oude script en zoals IT het noemt 15 jaar vooruit in de tijd getrapt binnen weken.

Zijn we nu dan klaar?

 

Helaas, dat zouden we graag zeggen maar we hebben nog wel een jaar nodig om de spellen volledig te automatiseren en ook qua onderhoud te vereenvoudigen. Maar wees gerust.... dat zullen jullie niet meer zo 1 op 1 merken. Dit zal dan ook de laatste testronde van 4 weken zijn. Wel zal het jullie opgevallen zijn dat het uiterlijk her en der nog niet dat is wat het moet zijn. Maar aankomende week wordt hier aan gewerkt.

 

Wat gaat er nu nog gebeuren deze ronde?

 

Onze 10+ jaar oude server gaat de deur uit. De server hebben jullie niet alleen volledig afgetrapt maar de server kan ook niet meer mee in verdere ontwikkelingen die er nog gaan komen. Ook hier gaan we dus een grote stap maken voor de toekomst. De eerste die naar de nieuwe server over gaat is Mafia-League. Aankomende week wordt deze verhuisd naar de nieuwe server. Zodat de volgende ronde Mafia League draait op de nieuwe server.

 

Maar uiteraard moet Jurgen ook nog leveren. Het elementen deel met Bitches is nog niet geleverd maar ook de Apps moeten nog opgeleverd worden. Na 2 jaar mag dit wel eens opgeleverd worden dus we zetten maximaal druk op test_jurgen dat dit nu ook eindelijk gaat plaats vinden.

 

Zijn we dan af van testrondes?

 

Ja vanaf de volgende ronde gaan we terug naar rondes van 6 weken met prijzen. Maar ook acties worden door de crew  dan weer "opgevoerd" plus we gaan onze marketing opvoeren om rustig aan naar een spelersaantal van rond de 100 te geraken. Let wel dit kunnen we niet afdwingen uiteraard maar voor wat in onze mogelijkheid ligt ondernemen we hier acties in. Uiteindelijk hebben jullie dit ook zelf in de hand.

 

Hoe we het verder dit jaar gaan aanpakken komen we in een
specifiek (nieuw topic) op terug!

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 04-03-2023 om 09:08u.

Er is 1 reactie op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Eccentric Birds Nest

 

 

Eindelijk de meteorlogische lente is begonnen op 1 Maart.
Het weer zal beter gaan worden en de vogels kruipen uit hun winterdip.
Ze laten zich weer regelmatig zien als element om te verzamelen.
Natuurlijk is hier wel de element addition voor nodig.
Verzamel ze allemaal en lever ze in het eccentric birds nest.
Hier staat weer een mooie beloning tegenover.

 

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 04-03-2023 om 08:23u.

Er is 1 reactie op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
De nieuwe meeting heeft plaatsgevonden

 

Nu de vernieuwingen in rap tempo volgen kunnen we eindelijk onze koelkast weer open maken met onderwerpen die bewaard zijn.

 

15 Januari heeft de crew een meeting om een aantal van deze onderwerpen uit te werken. Bij deze meeting is ook de IT aanwezig waardoor we meteen weten wat wel en niet kan en wellicht meer doordat het spel script technisch bij de tijd is.

 

Mocht je nog suggesties hebben geef ze gerust aan. Houdt er wel rekening mee dat het geen garantie is tot....

 

 

 

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 06-01-2023 om 18:14u.

Er zijn 11 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Elementen en Awards

 

Een apart stukje over de elementen en awards. De bedoeling van de elementen is dat je deze dient te verzamelen. Zoek je veel vind je meer en omgekeerd. Elementen zullen niet heel makkelijk te vinden zijn en je moet er het nodige voor doen maar de beloningen zijn groot. Je kan denken aan min. 500 drugszakjes. Het heeft dan ook totaal geen zin om ons te belasten met teksten als ik kan ze niet vinden en hij of zij vind meer.

 

 

 

Wat is er nodig om het elementendeel te ontgrendelen/spelen:

 

 

 

* In de cc shop dien je element addition te kopen

 

* Als je BS of VH hebt vind je ze niet

 

* In alle pagina's ook de ledenlijsten kan je ze vinden

 

* Op de ledenlijsten zitten ook nog beloningselementen die je niet kan gebruiken om te verzamelen maar om je zoeken te belonen

 

 

 

Awards:

 

 

 

Het systeem is nog niet geheel geupload maar op de elementenpagina (https://www.maffiabaas.nl/includes/elements/) vind je wat er al kan. Lees ook vooral wat je met de awards kan doen.

 

 

 

Een v.b. van wat al kan: Je kan een object bij een andere speler stelen. Op die manier kan je er 2 bezitten. Let op: Je kan hem dus ook verliezen.

 

 

TIP: Lees deze pagina eerst alvorens je roept BUG

 

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 29-01-2021 om 18:40u.

Er zijn 0 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game

Om de overige nieuwspagina's te bekijken dien je in te loggen!