MaffiaBaas.nl nieuws Maffia game
Wat komt er de volgende ronde

 

We zijn de huidige ronde op Maffiabaas en MaffiaJob aan het bouwen en testen om een enorme grote nieuwe update door te zetten welke de games een nieuwe weg in doen slaan. Waar bouwen we nu aan?

 

De elementen welke jullie tot nu toe kenden waren een voorloper op de komende elementen. Het nieuwe systeem staat los van het huidige spel welke jullie al jaren kennen en blijft bestaan maar er een andere speelwijze naast krijgt.

Wat komt er bij het huidige spel?

 

* Wisselkantoren - hier kunnen jullie de elementen inwisselen als je een groep compleet hebt voor een Award. Met een Award kan je een spelvoordeel ophalen


* Hells Angels - Dubbele elementen en of Awards kun je tegen dumpprijzen verkopen aan de Hells Angels.

* Darkweb

 

Wil je je elementen niet tegen dumpprijzen verkopen dan kan je deze via het Darkweb verkopen. Deze handelsplaats kan je tegen minimum en maximum prijzen je elementen en of Awards verkopen. Zij bieden je ook de optie aan om je goederen te promoten naar andere spelers. Het Darkweb kan je strategisch inzetten om je familie te helpen met elementen en of Awards. Wie spaart ze binnen de familie bijv.?

 

De bedoeling is dat de elementen het spel langer leuker maken. We willen tegen gaan dat er na 2 weken het al duidelijk is wie er wint en of dat je na 2 weken al klaar bent met klikken.

 

Bitches:

Deze dames van plezier kan je ontvangen door profielen van spelers aan te klikken. Je krijgt een random aantal Bitches van die speler welke standaard op straat lopen. Wil je ze meer laten verdienen dan kan je deze achter een raam in het Red Light Destrict plaatsen. De eigenaar van dit Red Light Destrict dient wel tijdig ramen beschikbaar te zetten uiteraard waar hij of zij ook lasten voor te betalen heeft.

 

Familie overvallen:

 

Nagenoeg klaar om te lanceren zijn familieovervallen. Je kan dan met tenminste 3 familieleden in de bus stappen om gezamenlijk een overval te plegen

 

Klikmissies:

 

Momenteel in aanbouw klikmissies. Deze klikmissies zijn bedoeld voor kleine bedrijven/families om je te promoten. Elke dag kan je door ze te klikken geld verdienen.

 

Mysterie land

 

De crew is nog bezig hoe we dit in gaan vullen. Er gaan mysteriepakketten komen welke je opties gaan geven van het spel.

 

VIP structuur

 

De huidige VIP structuur gaat op de schop. Voor wie de elementen versie geheel links wil laten liggen komt er een goedkope vorm van VIP. De huidige VIP zal blijven bestaan en er komen varianten bij.

 

Mochten er vragen zijn horen we deze graag en indien mogelijk zullen we hierop ook een antwoordt geven.

 

LEES OOK: https://www.maffiabaas.nl/includes/elements

 

 

BELANGRIJK: De exacte aanvang van de nieuwe ronde op Mafia-League is nog niet definitief!

 

<<<meer volgt>>>

 

 

 

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 25-10-2020 om 18:11u.

Er zijn 0 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Update 19 (15-11)

Eindelijk kunnen we naar buiten komen met het nieuwe gedeelte. Vanavond zijn er een aantal updates voor de crew gekomen. Na enorm veel vertraging en teleurstellingen kunnen we eindelijk. We gaan het stapje voor stapje uitbreiden. We zullen jullie via dit topic telkens op de hoogte houden wat er veranderd is.

 

Wat is er tot en met nu toegevoegd/veranderd?

 

  • Op je profiel kun je naast bezittingen ook elementen vinden. Onder deze tab komen je gevonden elementen en awards om in te zetten.
  • Er is een uitlegpagina gekomen met een eerste uitleg over het nieuwe systeem. Deze is links van uitloggen te vinden. Let wel; deze ronde testen wij om te zien of er iets moet worden veranderd en of we bijv. nog dingen toevoegen/uitbreiden.
  • Sinds vanavond kan je elementen vinden om te verzamelen. Je kan deze nog niet inwisselen. De hiervoor benodigde wisselkantoren komen er eerdaags aan.
  • De nieuwe elementen zijn niet meer aan een tijd gebonden en kunnen door ons op elke pagina uitgezet worden. Leidend hierin wordt een kansberekening van hoe zeldzaam/uniek of niet uniek deze is. Des te unieker des te kleiner de kans dat je deze vind.
  • Op je profiel vind je en tabblad waar je kan zien welke elementen je
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zoals jullie gemerkt hebben kunnen we elementen vinden en al verzamelen in je profiel overzicht. Vanavond hebben we de beloningen een heel eind afgerond welke je kan krijgen bij het vinden van een element. Morgen moeten we hier nog een uurtje of 2 aan werken. We verwachten einde middag/begin avond deze te kunnen gaan testen op de spellen. De beloning opties gaan nu veel verder dan we tot nu toe voor mogelijk hielden. Maar hier komen jullie wel achter

 

Planning aankomende dagen: (lees...planning)

 

di-wo uitrol wisselkantoren met nieuwe steden. Deze moeten dan nog verder ingevuld worden met een shop/loc.misdaden/vervoer etc.

 

Wat komt er nog meer aan?

 

Darkweb

Hells Angels

Bitches

Nieuwe CC shop
Mysterie pakketten
Nieuwe VIP structuur waarbij een basis gratis of 2.50 p.m wordt en meerdere opties als je meer speelt bijv.
App updates
Pushmeldingen spelgerelateerde zaken

 

 

<<<meer volgt>>>

 VOLG DEZE PAGINA GOED EN LET OP HET NUMMER VAN DE UPDATE. Telkens als er iets nieuws komt zetten we een nieuw nummer neer

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 09-10-2020 om 17:05u.

Er zijn 62 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
MB app

De MB app is bijna daar waar we hem willen hebben. De pushmeldingen zijn nog niet actief maar kunnen later aan en uit gezet worden. Mocht je nieuwsgierig zijn? Voor nu enkel nog alleen voor android.... Apple komt eraan.

 

Maffiabaas app

 

https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.maffiabaas.MBapp&hl=nl

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 13-04-2020 om 17:46u.

Er zijn 0 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Automatische ban

 

MB is veranderd. Hier geraak je tijdens spelen achter. Waar je ook vanzelf achterkomt is dat als je vals speelt zoals bijv. inloggen op een ander zijn account dat je automatisch een ban kan krijgen van een ronde. Onze controle gaat vele malen verder en we kunnen veel meer zien dan een i.p.tje, email of ww. Hier kijken we deels naar. Afgelopen rondes zijn hier dan ook al diverse spelers tegenaan gelopen.

 

DOEL: Een eerlijk spel voor iedereen. Vind een ban plaats dan weten wij zeker dat dit 100% terecht was en zullen we ook niet met je in discussie treden en of uitleg geven.

 

Wees gewaarschuwd!

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 03-04-2020 om 17:34u.

Er is 1 reactie op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Informatie omtrent Rangen en Vordering

 

 


 

 
Hoe vorder ik in rang?
Je vordert in rang door veel misdaden te doen, mee te doen aan georganiseerde misdaden, een waardetransport te overvallen, mensen uit de gevangenis te breken, aanvallen uit te voeren, te werken en veel auto's te stelen (en hier eventueel mee te racen).


De eerste rangen zul je eerder behalen en afronden dan de hogere rangen. Dit is gedaan omdat anders mensen snel voortijdig (voordat ze het spel echt snappen) afhaken. Tevens kan je iets langzamer of juist sneller rangen dan iemand die er evenveel tijd aan besteed. Dit is een kwestie van geluk en/of het optimaal spelen van het spel. De kwestie van geluk factor is echter op langere termijn niet van toepassing. Dit aangezien iedereen, op basis van de wet der grote getallen, gelijke kans heeft op het behalen van evenveel rang punten bij gelijke inzet / tijdsbesteding.

Probeer de misdaden te doen waar je een hoog percentage bij hebt, bij deze misdaden heb je namelijk meer kans op succes. Een succesvolle misdaad / werk actie / auto stelen / autorace levert namelijk meer rangpunten op dan een mislukte actie. 
Welke rangen zijn er? 

 

 

De rangen zijn als volgt:

 

 

                  Rang  

Ervarings-

punten

  Kogels   Max. Schade
Groentje/Groentje 0-400 51 2%
Meeloper/Meeloopster 401-900 51 2%
Loopjongen/Loopmeisje 901-1500 76 4%
Zakkenroller/Zakkenrolster 1501-2300 76 4%
Dealer/Dealster 2301-3300 76 4%
Winkeldief/Winkeldievegge 3301-4700 81 5%
Dief/Dievegge 4701-6600  81 5%
Gangster 6601-9100 81 5%
Spion/Spionne 9101-11700 86 7%
Mobster 11.701-15.000  86 7%
Godfather/Lady of Crime  15.000+ 86 7%
Drugsbaron/Drugsbarones  15.000+ 86 7%
DB I/GF I 35.000+ 86 7%
DB II/GF II 75.000+ 86 7%
DB III/GF III 135.000+ 86 7%
DB IV/GF IV 215.000+ 86 7%
DB V/GF V 315.000+ 86 7%

 

 

Aan deze vervolgrangen zitten natuurlijk voor- en nadelen.

 

Voordelen

 

Per vervolgrang kan je 10 extra coffeeshops kopen

 

Per vervolgrang worden de wachttijden per criminele activiteit met 10% verlaagd.

 

Per vervolgrang stijgt de opbrengst van een criminele activiteit met 5%

 

 

 

Nadelen

 

Per vervolgrang stijgt de gevangenisstraf met 10%

 

Per vervolgrang stijgt de schade van de criminele activiteiten met 5% 

 

 

 

Hierbij zijn georganiseerde misdaden uitgesloten van de voor- en nadelen.

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 06-01-2018 om 15:14u.

Er zijn 0 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game

Om de overige nieuwspagina's te bekijken dien je in te loggen!